In Microsoft, Microsoft 365, Security

Als je met veel documenten en medewerkers werkt, wil je wel dat alles goed beveiligd is. Microsoft 365 maakt een uitzonderlijke beveiliging mogelijk in hun pakketten. Microsoft 365 biedt bescherming tegen externe bedreigingen en gegevenslekken met één oplossing zodat je op een veilige manier jouw kleine bedrijf kunt runnen en laten groeien. Beveiligingsrisico’s zitten in een klein hoekje. We bespreken een aantal risico’s om te verduidelijken dat iedereen met een bedreiging te maken kan krijgen.

Hoe veilig zijn jouw klantgegevens?

58% van de gebruikers deelt per ongeluk vertrouwelijke informatie
Zorg ervoor dat klantgegevens niet in verkeerde handen vallen met de eenvoudige gegevensbeveiliging van die in Microsoft 365 is geïntegreerd.

Bij 81% van alle inbreuken die te maken hebben met hacken, wordt gebruikgemaakt van gehackte referenties
Bedrijven moeten ervoor zorgen dat alleen gemachtigde gebruikers toegang hebben tot bedrijfsinformatie, of ze zich nu op kantoor bevinden, een mobiel apparaat gebruiken of op afstand werken. Microsoft 365 beschikt over geïntegreerde, eenvoudig te gebruiken toegangsopties.

55% van de MKB-bedrijven is wel eens getroffen door cyberaanvallen
Meld je aan voor onze evaluatie waarmee we de hiaten in uw beveiliging kunnen identificeren en onmiddellijk aanbevelingen kunnen doen om de risico’s te verminderen.

Identificeer hiaten in de beveiliging vóór de volgende inbreuk
60% van de MKB-bedrijven die te maken heeft gehad met een cyberaanval, gaat failliet. De beveiliging tegen bedreigingen op ondernemingsniveau die in Microsoft 365 is geïntegreerd, helpt om te voorkomen dat malware-, phishing- en ransomware-aanvallen uw bedrijf verlammen.

Wij beoordelen de huidige status van jouw beveiliging

Twijfel je of je Office 365 goed beveiligd is? Op zoek naar een nulmeting?
Vraag een security assessment aan van je Office 365? Neem contact op voor een security audit.

Bescherm je gegevens met Microsoft 365

Met de beveiliging van Microsoft 365 ben je er zeker van dat je bedrijf volledig beschermd is. De beveiliging en compliance beheren moet van twee kanten komen. Jij bent enerzijds verantwoordelijk voor de bescherming van de gegevens, identiteiten en apparaten van je bedrijf. Aan de andere kant beschermt Microsoft de Microsoft 365-services krachtig. Je kunt Microsoft 365 en Enterprise Mobility + Security (EMS) samen gebruiken om je verder te helpen het juiste beschermingsniveau voor jouw organisatie te bereiken.

Meer weten over de beveiliging van jouw bedrijfsdocumenten? Neem contact op!

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Laat een bericht achter

    Recommended Posts