Power Platform: snel en zonder code bedrijfsprocessen optimaliseren met Power Apps en Power Automate

Met het Microsoft Power Platform heb je oneindige mogelijkheden om jouw organisatie naar het volgende niveau te brengen. Ontwikkel zakelijke applicaties in Power Apps, automatiseer processen in Power Platform, analyseer je bedrijfsdata in Power BI en zet Power Virtual Agents in om 24/7 paraat te staan. Dat alles binnen de Power Platform familie van low code.

1

Power Apps

Applicatie ontwerp

3

Power Automate

Proces automatisering

4

Power BI

Business Analytics

2

Power Virtual Agents

Intelligente chatbots

Wat zijn Power Apps?

Met Microsoft Power Apps kun je met weinig code snel apps ontwikkelen voor ieder device. Het Powerapp platform bestaat uit een suite met apps, services, connectoren en een dataplatform. Dit alles biedt een snelle ontwikkelomgeving om low code powerapps te maken voor jouw bedrijf. Maak eenvoudig en snel apps die in verbinding staan met jouw organisatie en Microsoft databronnen.

Daarnaast biedt Microsoft Power Apps een model waarmee professionele ontwikkelaars met behulp van de Microsoft Azure services nog meer applicaties kunnen ontwikkelen als je verder wil uitbreiden.

Power Apps voorbeelden

Wat kun je precies voor bedrijfsapplicaties maken met Power Apps? Je kunt in principe alle kanten op met deze low code applicatie maker. In het canvas-model kun je zelf aan de slag met het design van jouw zakelijke applicatie. Denk aan een app voor onboarding, externe medewerkers, e-learning, tijdregistratie, inspectie of controle of voor het aanvragen van verlof. Met Power Apps is alles mogelijk.

Waarom Microsoft Power Apps?

✔ Bouw zelf apps in het canvas zonder code te schrijven;
✔ Maak volledig responsieve apps voor ieder device;
✔ Transformeer verouderde processen naar digitale apps;
✔ Inclusief werkstroommogelijkheden met Power Automate;
✔ Ontwerp speciale portalen voor externe gebruikers.

Waarom Power Automate van Microsoft?

✔ Verhoog de productiviteit en efficiëntie van je medewerkers;
✔ Automatiseer veiliger en sneller;
✔ Zet intelligente werkstromen aan het werk;
✔ Vereenvoudig automatisering van bedrijfsprocessen met RPA.

Power Automate: processen automatiseren

Microsoft Power Automate is het codevrije automatiseringsplatform van Office 365. Met Power Automate kunnen Office 365-gebruikers snel en eenvoudig werkstromen opzetten. Hiermee automatiseer je bijvoorbeeld handmatige taken, bedrijfsprocessen en services waardoor je een hoop tijd bespaart. Met Microsoft Power Automate vergroot je de productiviteit binnen de organisatie door iedere Office 365 gebruiker de mogelijkheid te bieden om hun werkprocessen te automatiseren. Met digitale en Robotic Process Automation (RPA) heb je een slimme manier om meer werk gedaan te krijgen.

Het grootste voordeel van Power Automate Microsoft is dat het programma met honderden databronnen te combineren is. Met behulp van een connector bibliotheek kun je de werkstromen van Power Automate in jouw meest gebruikte applicaties toepassen. Door de koppeling van Power Automate met Microsoft Dataverse kun je nog verder uitbreiden door de mogelijkheden van Microsoft 365, Dynamics 365 en Azure in te zetten.

Meer weten? Download ons whitepaper!

We vertellen je graag meer over Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. In onze whitepaper vind je nog meer informatie. Download het whitepaper hiernaast!

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Firma*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Whitepaper
PowerPlatform

Wat is Power BI?

Power BI is een geïntegreerde selfservice- en analyse oplossing waarmee je je bedrijfsgegevens kunt visualiseren. Met App Power BI zet je je bedrijfsdata om in heldere visualisaties waar je handige stuurinformatie uit kunt lezen. Power BI is low code, waardoor iedereen dashboards en rapporten kan maken die daarna op ieder device toegankelijk zijn. Vanuit Power BI kun je eenvoudig je gegevens en inzichten delen met collega’s. Stuur je bedrijf meer vanuit data met hulp van Power BI.

Ontdek Power BI

Ben je geïnteresseerd in Power BI? Onze zusteronderneming iqbs is gespecialiseerd in Business Intelligence en Power BI. Zo hebben zij veel ervaring met het koppelen van diverse ERP-systemen aan de datavisualisatie software van Microsoft.

Waarom Power BI?

✔ Rijke en krachtige oplossing en schaalt qua investering mee met jouw behoefte;
✔ Toegankelijke datasoftware voor iedereen;
✔ Koppel Power BI aan jouw centrale database of ERP-systeem;
✔ Maak heldere en visuele rapportages die voor zich spreken;
✔ Track je activiteiten vanuit verschillende Microsoft apps.

Waarom Power Virtual Agents?

✔ Eenvoudig chatbots maken;
✔ Onderneem actie en koppel met Power Automate;
✔ Bouw slimmere bots voor betere communicatie.

Power Virtual Agents

Met Power Virtual Agents kun je eenvoudig en zonder code intelligente chatbots maken. De Microsoft chatbots zijn gebaseerd op AI en kun je integreren met bestaande services. Daarnaast kun je kiezen uit honderden ready-to-go connectoren, op maat gebouwde Power Automate werkstromen koppelen of de antwoorden van je bots uitbreiden met Micrsosoft Bot Framework Skills.

Door chatbots aan te maken met een gebruiksvriendelijke interface, kunnen de bots 24/7 problemen oplossen en vragen van klanten beantwoorden. Ontwikkel persoonlijke gesprekken, zoek records, roep API’s aan en speel gesprekken door naar fysieke medewerkers. Maak je bots nog slimmer door de suggesties van Microsoft Virtual Agents te gebruiken. En verbeter de prestaties van je chatbot door AI en datagestuurde inzichten.

Wat is een chatbot?

Een chatbot is een geautomatiseerde gesprekspartner. Zo heb je op ieder moment van de dag een passend antwoord bij vragen of eventuele problemen. Deze gespreksrobot of chatbot kun je laten maken door onze consultants. Of je kunt zelf aan de slag door een Power Virtual Agent aan te maken met Power Platform.

De voordelen van Power Platform

1

Low / zero code
Om processen te automatiseren, analyseren en ontwikkelen heb je niet per se development skills nodig. Met Microsoft Power Platform zorg je zelf voor geoptimaliseerde bedrijfsprocessen.

2

Naadloze integratie met andere Microsoft software
Je kunt Power Platform direct gebruiken voor de optimalisatie van jouw bedrijfsprocessen. Microsoft Power Platform werkt naadloos samen met o.a. Azure, Office 365, Dynamics en meer.

3

Onderdeel van je Microsoft 365-licentie
De apps van Microsoft Power Platform vallen onder de Office 365-toolkit. Vanaf Microsoft Business Basic, Microsoft Office 365 E3 en Office 365 Business Basic (P1 of P2) heb je al toegang.

4

Breng je organisatie naar het volgende level door automatisering
Zet handmatige processen om in slimme applicaties, werkstromen, dashboards of virtual agents. Je bespaart uiteindelijk veel tijd en denkwerk door jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Microsoft Power Platform door c)solutions

Wist je dat onze consultants gespecialiseerd zijn in de tools van het Microsoft Power Platform? Door onze kennis en ervaring bij diverse klanten kunnen wij bedrijven op weg helpen. Wil je jouw processen optimaliseren door Power Automate in te zetten of zelf PowerApps te ontwikkelen? Wij adviseren je graag in de mogelijkheden.

Meer weten? Bekijk onze webcast!

We vertellen je graag meer over Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Virtual Agents. In onze webcast nemen we je mee in de mogelijkheden aan de hand van een sprekende case. Je vindt hem na het invullen van het formulier hiernaast.

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Firma*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
PowerPlatform