Ervaar Microsoft Teams

microsoft-partner-logo-single-line-white

Teams is de ‘hub voor teamwork’, ook wel dé gemeenschappelijke digitale werkruimte binnen jouw bedrijf. De applicatie Microsoft Teams is gericht op de communicatie en samenwerking. Dit kunnen bijvoorbeeld projectteams, klantteams of hele afdelingen zijn. Goed presterende teams hebben een duidelijk teamdoel en Microsoft Teams is ontworpen om teams te helpen op één lijn te blijven en alle relevante informatie binnen één app te hebben. De app heeft heel veel functionaliteiten die deze samenwerking stimuleren. Zo is de integratie met andere Microsoft 365 programma’s zoals Word, Excel en PowerPoint via dezelfde Teams interface te openen en delen.

Benieuwd hoe je nog beter kunt samenwerken in Teams? Ontdek de voordelen van Valo Teamwork in onze webinar!

Wat kun je met Microsoft Teams?

Microsoft Teams is de snelst groeiende app van Microsoft. De groei is mede te verklaren door de innovatieslag die Microsoft ieder jaar maakt. Door deze constante optimalisatie kun je jouw Teams-omgeving blijven personaliseren en effectiever maken. Denk aan apps die je kunt toevoegen, zoals Power BI, of het instellen van meldingen voor bijvoorbeeld Twitter. Het is ook heel eenvoudig om externen toe te voegen aan een Team waardoor je met hen kan chatten of documenten kan delen. Dit alles met de beveiliging die je van Microsoft gewend bent.

Werk samen met collega's en externen

Plan online calls en meetings

Werk met Office 365 en voeg apps toe

Werk binnen één interface

Werken op elk device

De voordelen van Teams

  • Beter samenwerken
  • Alle relevante informatie binnen één app
  • Effectiever communiceren
  • Al je data binnen de veilige omgeving van Office 365
  • Jouw werkomgeving aanpassen naar jouw werkwijze

Duik in de opties van Teams

Microsoft Teams is een handig medium om de betrokkenheid en samenwerking van medewerkers te verbeteren. Met het gebruik van SharePoint en Office 365 is het mogelijk om binnen die verschillende gebieden te werken, maar ook om jouw Team te customizen door verschillende apps toe te voegen. Dit maakt Teams een centrale hub voor productiviteit en samenwerking, die afdelingen, generaties en werkstijlen bij elkaar brengt.

Vragen? Hulp nodig? Wij geven je tijdelijk een kosteloos consult! Stuur snel je vraag in.

Whitepaper: Leer alles over Teams

In onze Microsoft Teams whitepaper leggen we uit waarom Teams zo handig werkt. Samenwerken wordt een stuk makkelijker omdat je alle Office 365 functies binnen dezelfde interface kunt gebruiken. Wist je al dat je heel veel apps kunt integreren?

Vul het formulier in en ontvang jouw Microsoft Teams whitepaper in je inbox!

Download hier onze whitepaper

Label
Nieuwsbrief
Whitepaper
Interesse Teams

Wij leveren Microsoft Teams…

ADVIES

IMPLEMENTATIE

ADOPTIE

RESULTAAT

Wij leveren als Microsoft Solutions Partner een complete Teams ervaring! Onze consultants bekijken hoe jullie werken en stemmen zo de implementatie en adoptie zo goed mogelijk af om deze zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Heb je later nog vragen, dan kun je altijd terecht voor extra support.

Meer Microsoft Teams

Wil je alvast meer weten over Microsoft Teams? We schrijven ook blogs over de nieuwste en algemene functionaliteiten. Voor meer uitleg over de voordelen of implementatie van Teams kun je ook altijd contact opnemen met onze collega’s.

* verplicht in te vullen.
Met het verzenden van deze gegevens ga je ermee akkoord dat wij contact kunnen opnemen voor een gratis Teams consult. Je kunt ook automatisch nieuwsbrieven krijgen. Je kunt je hiervoor op ieder gewenst moment afmelden.

Gratis advies: Ervaar zelf hoe je Teams optimaal benut

Werk jij in jouw organisatie met Microsoft Teams en loop je ergens vast? Vraag dan een gratis (online) consult aan, waarin onze Teams-expert oplossingen biedt. Laat in het formulier hiernaast jouw vraag achter, dan we nemen zo snel mogelijk contact op.