Ben je als Informatiemanager of  ICT manager bekend met de uitdagingen rond het concreet optimaliseren van governance, compliance en security binnen je Microsoft 365-omgeving? Vraag je je af waar je nu staat en welke stappen je kunt nemen om best practices te volgen? Wij kunnen je helpen!

Onze aanpak

  1. Nulmeeting op Basis van het Microsoft Maturity Model: Ontvang een gedetailleerde analyse van je huidige situatie. We gebruiken het Microsoft 365 Maturity Model om je een score te geven en bieden concrete handvatten om naar het volgende niveau te gaan.
  2. Diepgaande Inventarisatie: We duiken in jouw Microsoft 365-omgeving en beoordelen deze voor de huidige situatie. Welke stappen kun je nemen om verder te komen?
  3. Meetbare Resultaten: Je ontvangt een duidelijke score die jouw huidige stand van zaken weergeeft en ontdekt waar kansen liggen voor verbetering. Dit gaat door een indeling op verschillende niveaus, zodat je weet waar jouw organisatie staat en hoe je kunt evolueren.
  4. Concrete Actiepunten: Je krijgt praktische aanbevelingen en tools om direct stappen te zetten richting verbeterde Governance, Compliance en Security. Op basis van de evaluatie geven we concrete aanbevelingen en actiepunten om de volwassenheid te verbeteren.
governance model Microsoft 365
invullen volwassenheidsmodel Microsoft 365

Basis van onze werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op het Microsoft 365 Maturity Model voor Governance, Risk en Compliance Competency. Dit model helpt organisaties om de volwassenheid van hun beheer, risicobeheersing en compliance in de Microsoft 365-omgeving te evalueren. Het kan worden toegepast door organisaties die streven naar beter beheer en naleving van regelgeving binnen Microsoft 365. Het identificeert gebieden voor verbetering op het gebied van governance en risicobeheer.

Dit model helpt organisaties om de volwassenheid van hun beheer, risicobeheersing en compliance in de Microsoft 365-omgeving te evalueren

Neem vandaag nog de regie over jouw Microsoft 365 omgeving!

Neem vandaag nog de regie over jouw Microsoft 365 omgeving! Samen zorgen we voor een robuuste, veilige, en compliant omgeving.