Onze klantcases: een greep uit ons klantenbestand

Iedere dag werken onze consultants voor onze klanten in diverse soorten vakgebieden. Een aantal van onze klanten vertelt je graag over hun overstap naar een van onze oplossingen voor een betere digitale werkplek. In deze klantcases geven zij ook advies over de samenwerking met onze consultants.

De samenwerking met c)solutions is erg positief, we hebben in een hele korte tijd echt wel iets moois neer weten te zetten. Er waren korte lijntjes, wat ik zelf heel prettig vond, en er werd ook goed meegedacht. We waren zelf soms nog zoekend, dus hebben om informatie en vergelijkingsmateriaal gevraagd. Het was heel fijn om die kennis en expertise mee te nemen in het implementeren van ons intranet.

 

– Renske Zwaan, Gemeente Horst aan de Maas

De implementatie van het intranet is makkelijk gegaan. Dat was ook voor onze medewerkers niet zo moeilijk; die overstap van het oude naar het nieuwe intranet. Voor het Document Management Systeem mistten we wel wat documentatie om de adoptie voor de medewerkers van de nieuwe bibliotheek makkelijker te maken. Uiteindelijk hebben we samen met c)solutions een aangepaste training gegeven, zodat het verhaal iets duidelijker werd voor onze medewerkers. Het eindresultaat is goed!

 

– André Meijer, de nieuwe bibliotheek