Aankomende events

Wil je meer informatie over onze diensten? We geven regelmatig (online) events waarin we je wegwijs maken in onze oplossingen voor de ideale digitale werkplek. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.

31 mei

De interne communicatie binnen je bedrijf verbeteren? Dan ben je op 31 mei op onze webinar aan de juiste plek. We geven jou de tips en tricks en nemen je mee in alledaagse uitdagingen en hoe je deze oplost.

1 juni

Het is niet altijd makkelijk om bedrijfsdocumenten te managen. In dit webinar hoor je hoe je om gaat met persoonlijke, team- en gedeelde documenten. De focus ligt op wat er voor nodig is om een gecontroleerde levensduur van documenten aan te brengen. Dit webinar wordt aangeboden door onze partner Omnia.

Bekijk onze webcasts

Komen bovenstaande tijdstippen je niet helemaal goed uit? Je kunt naast onze online webinars ook verdieping zoeken in onze eerder opgenomen webcasts. Hierin vertellen we je onze expertise in de verschillende Microsoft oplossingen. Zo kun je op een zelfgekozen moment meer inzichten opdoen.

Teams webcast

Hoe word je een Microsoft Teams rockstar? Gebruik Valo en Teams voor een optimale samenwerking.

Intranet webcast

Hoe gebruik je Valo als startpunt van jouw digitale werkplek? We nemen je mee in alle voordelen en laten zien hoe eenvoudig Valo werkt.

Documentbeheer webcast

Zo veel bedrijfsbestanden – het is steeds moeilijker om alles overzichtelijk te houden. Wij geven je handvaten voor grip.