Het slimme, flexibele en schaalbare IT platform

Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en jouw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft je de vrijheid om met je favoriete hulpprogramma’s en frameworks toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

Wat is Microsoft Azure?

Azure is de cloud van Microsoft, waarmee 90% van de Fortune 500 organisaties fantastische dingen bereikt. Het helpt je om je bestaande toepassingen veilig te hosten, de ontwikkeling van nieuwe toepassingen te stroomlijnen en on-premises toepassingen te verbeteren. Je kunt dus je favoriete technologieën blijven gebruiken – Azure ondersteunt bijna alle toepassingen. Er zijn mogelijkheden voor iedere branche.

Waarom Microsoft Azure?

Azure is meestal goedkoper, veiliger, betrouwbaarder én flexibeler dan lokale servers. Binnen de cloud is de downtime van apparatuur als gevolg van onderhoud, diefstal of schade bijna nihil. Je kunt uw reken- en opslagbronnen vrijwel direct omhoog of omlaag schalen wanneer je behoeften binnen Azure veranderen. Tot slot doe je geen investeringen in hardware en onderhoud; meestal betaal alleen voor de services die je gebruikt, hetgeen een niveau van gemak en kostenbeheersing biedt dat bijna onmogelijk is te bereiken met een lokale infrastructuur.

3 voordelen van

Microsoft Azure

Werken in deze cloud computing toepassing geeft je kort gezegd drie voordelen

1

Snelheid
Snel inrichten en diezelfde dag nog in gebruik nemen

2

Schaalbaarheid
Wanneer nodig snel op- en afschalen

3

Kostenvoordeel
Enkel betalen voor de capaciteit die je verbruikt (pay-per-use)

Wat kost Azure?

In Azure betaal je alleen wat je gebruikt aan opslag en rekencapaciteit. Om een indicatie te krijgen van de kosten bestaat er de Azure calculator .

Starten met Azure

Starten is eenvoudig. Je kunt online een abonnement aanvragen, waarna je een toegang krijgt en direct aan de slag kunt. Er zijn vele implementatievoorbeelden en templates beschikbaar om je op weg te helpen. Het is ook mogelijk om een proefabonnement aan te vragen en Microsoft Azure één maand lang gratis te proberen.

Neem direct contact op

Wij helpen je graag met het ontwerp, de migratie en het beheer van je bestaande omgeving naar Microsoft Azure. Wil je weten wat Azure-apps kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem contact op!