SharePoint whitepaper

Alle mogelijkheden en functionaliteiten van SharePoint

csolutions-sharepoint-01

Gemakkelijk delen en samenwerken

SharePoint maakt samenwerken eenvoudig voor elk projectteam, elke afdeling en divisie. Deel gemakkelijk bestanden, werk probleemloos en veilig samen aan documenten en blijf met SharePoint op de hoogte van het reilen en zeilen van de organisatie. Het platform is ontworpen om bedrijven te helpen efficiënter te werken, tijd te besparen en communicatie-uitdagingen aan te gaan.

Een krachtig documentmanagementsysteem (DMS)

SharePoint fungeert als een robuust documentmanagementsysteem dat versiebeheer, toegangsrechten en metadata ondersteunt. Dit zorgt ervoor dat je altijd aan de meest actuele versie werkt én dat gevoelige gegevens goed beveiligd zijn. Met SharePoint heb je snel en veilig toegang tot de benodigde informatie, ongeacht locatie of apparaat.

csolutions-sharepoint-02
Sharepoint dms

Een intranet op basis van SharePoint

Een intranet gebouwd op SharePoint biedt een centrale hub voor alle bedrijfscommunicatie. Het stelt je in staat om nieuws, mededelingen en bedrijfsinformatie te delen op een toegankelijke en gestructureerde manier. Dit bevordert betrokkenheid en zorgt ervoor dat alle medewerkers op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen.

Transformeer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren: van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Power Automate (Flow) en PowerApps kun je uitgebreide digitale workflows maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

csolutions-sharepoint-04

(Sociaal) intranet

Een intranet op basis van SharePoint is dé oplossing voor jou, je collega’s en partners om eenvoudig informatie te delen en moeiteloos samen te werken. Dé nieuwe start van jouw werkdag.

Meer over intranet

DMS

Een documentmanagementsysteem (DMS) biedt jouw organisatie de technologie en middelen voor het vastleggen, beheren, delen en beveiligen van informatie.

Meer over DMS

Workflows

Gestructureerde bedrijfsprocessen met workflows. Het zorgt ervoor dat de juiste informatie, volgens de regels van jouw bedrijf van de ene de afdeling naar de andere afdeling komt.

Meer over Workflows

PowerApps

Ken je PowerApps al? Hiermee bouw je snel apps – met een sjabloon of vanaf nul – die je vervolgens publiceert op internet, voor iOS, Android of Windows 10.

Meer over App development

Wat kost SharePoint?

Bereken de SharePoint kosten voor jouw organisatie

Omnia: add-on voor Microsoft 365

Naast de standaard SharePoint-mogelijkheden kun je ook kijken naar een add-on zoals Omnia. Omnia biedt mogelijkheden voor onder andere documentbeheer, kwaliteitsmanagement en een intranet. Met Omnia kun je een gestandariseerde workflows bouwen met behulp van templates. Zoek je een tool voor intranet? Er is een snel te implementeren intranet om in te zetten als centrale hub.

Omnia intranet

Events & Trainingen

Altijd up-to-date

Vraag nu een intranet demo aan

Wil jij je verdiepen in Microsoft 365 intranet voor jouw organisatie? We laten je graag in een demo zien hoe het werkt. Zo kunnen wij voor jou een ideale digitale werkplek creëren.

Maak een afspraak...

Customer Immersion Experience (CIE)

Een praktijkgerichte workshop waar jij en jouw collega’s ontdekken met welke middelen jullie de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden verbeteren. Jullie gaan aan de slag op de nieuwste tablets, laptops en smartphones en ervaren het gemak van de allerlaatste Microsoft-technologieën.

Meer...

Meer dan 200.000 organisaties en 190 miljoen mensen gebruiken SharePoint voor intranets, teamsites en inhoudsbeheer.

csolutions-tonychocolonely
nipv-logo
Nationaal comite
csolutions-alfam
csolutions-postnl
csolutions-vnog

Wil je meer informatie over SharePoint voor jouw organisatie?

Microsoft SharePoint is aanpasbaar voor iedere organisatie. Zorg voor automatische bedrijfsprocessen en betere samenwerking tussen medewerkers. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.