SharePoint whitepaper

Alle mogelijkheden en moderne functionaliteiten van SharePoint

csolutions-sharepoint-01

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken

SharePoint maakt meer en beter teamwork mogelijk via de dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en iedere divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je SharePoint site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en alle mobiele apparaten.

Zorg voor betrokkenheid in de organisatie

Verbeter de samenhang binnen het bedrijf en deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via portals te delen. Laat van je horen op fraaie communicatiesites en blijf op de hoogte via persoonlijk nieuws op de SharePoint-startpagina en in de mobiele SharePoint-apps.

csolutions-sharepoint-02
Sharepoint dms

Maak gebruik van gezamenlijke kennis

Met één klik vind je wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint, samen met de waardevolle verbindingen en gesprekken die je kunt voeren in Yammer, kan de organisatie optimaal en snel gebruikmaken van alle beschikbare kennis.

Transformeer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Power Automate (Flow) en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

csolutions-sharepoint-04

Wat kost SharePoint?

Bereken de SharePoint kosten voor jouw organisatie

DWO/Intranet

Het SharePoint digital workplace platform is dé oplossing voor jou, je collega’s en partners om eenvoudig informatie te delen en moeiteloos samen te werken.

Meer over Intranet

DMS

Een Document Management Systeem (DMS) biedt jouw organisatie de technologie en middelen voor het vastleggen, beheren, delen en beveiligen van informatie.

Meer over DMS

Workflows

Workflows zorgen voor gestructureerde bedrijfsprocessen. Wij zorgen dat de juiste informatie, volgens de regels van jouw bedrijf van de ene afdeling naar de andere afdeling komt.

Meer over Workflows

App development

Apps binnen Office 365 zijn uitbreidingen op de standaardproducten. Gebruik de apps die wij ontwikkelen voor intern gebruik of biedt ze aan in de Office 365 Store.

Meer over App development

Events & Trainingen

Altijd up-to-date

Document management system webinar

Ben je op zoek naar een nieuwe strategie voor jouw documentopslag, en wil je jouw documenten en versies voortaan snel en gemakkelijk terugvinden en beheren? Op woensdag 10 maart vertellen wij samen met onze partner Omnia alles over document management. Interesse? Meld je dan nu aan voor ons webinar!

 

Meld je aan...

Customer Immersion Experience (CIE)

Een praktijkgerichte workshop waar jij en jouw collega’s ontdekken met welke middelen jullie de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden verbeteren. Jullie gaan aan de slag op de nieuwste tablets, laptops en smartphones en ervaren het gemak van de allerlaatste Microsoft-technologieën.

Meer...

Office 365 heeft de cloudversie van SharePoint

De door Microsoft gehoste cloudservice SharePoint Online is geschikt voor bedrijven van elke omvang. In plaats van SharePoint Server on-premise te installeren en te implementeren, neem je een abonnement op Office 365 of op de zelfstandige SharePoint Online-service. Hiermee kunnen werknemers sites maken om documenten en informatie met collega’s, partners en klanten te delen.

Meer dan 200.000 organisaties en 190 miljoen mensen gebruiken SharePoint voor intranets, teamsites en inhoudsbeheer.

csolutions-tonychocolonely
csolutions-ifv
Nationaal comite
csolutions-alfam
csolutions-postnl
csolutions-vnog

Werken bij c)solutions?

Senior SharePoint Ontwikkelaar

Als SharePoint Ontwikkelaar ben je onderdeel van een team enthousiaste en ervaren Microsoft professionals. Samen met collega ontwikkelaars houd jij je bezig met het bouwen en ontwikkelen van SharePoint portals en websites.

Lees meer

Senior Software Ontwikkelaar

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Senior Software Ontwikkelaar Microsoft .NET. Als .NET ontwikkelaar draag je bij aan de ontwikkeling van hoogwaardige software binnen verschillende interessante projecten bij toonaangevende opdrachtgevers binnen Nederland.

Lees meer

SharePoint/Office 365 Consultant

Als SharePoint en Office 365 Consultant ben je binnen trajecten verantwoordelijk vanaf het ontwerp tot aan de nazorg bij onze opdrachtgevers. Je bent de adviseur voor de klant en je moet het technische kunnen vertalen naar het functionele.

Lees meer