SharePoint whitepaper

Alle mogelijkheden en moderne functionaliteiten van SharePoint

csolutions-sharepoint-01

Eenvoudig delen en moeiteloos samenwerken

SharePoint maakt meer en beter teamwork mogelijk via de dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en iedere divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je SharePoint site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en alle mobiele apparaten.

Zorg voor betrokkenheid in de organisatie

Verbeter de samenhang binnen het bedrijf en deel informatie met werknemers via het intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via portals te delen. Laat van je horen op fraaie communicatiesites en blijf op de hoogte via persoonlijk nieuws op de SharePoint-startpagina en in de mobiele SharePoint-apps.

csolutions-sharepoint-02
Sharepoint dms

Maak gebruik van gezamenlijke kennis

Met één klik vind je wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit en intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden voor betere beslissingen en doelgerichte acties. Met het uitgebreide inhoudsbeheer van SharePoint, samen met de waardevolle verbindingen en gesprekken die je kunt voeren in Yammer, kan de organisatie optimaal en snel gebruikmaken van alle beschikbare kennis.

Transformeer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen. Met de SharePoint-lijsten en -bibliotheken, Microsoft Power Automate (Flow) en PowerApps kun je uitgebreide digitale ervaringen maken met formulieren, werkstromen en aangepaste apps voor elk apparaat.

csolutions-sharepoint-04

(Sociaal) intranet

Het SharePoint digital workplace platform is dé oplossing voor jou, je collega’s en partners om eenvoudig informatie te delen en moeiteloos samen te werken.

Meer over intranet

DMS

Een Document Management Systeem (DMS) biedt jouw organisatie de technologie en middelen voor het vastleggen, beheren, delen en beveiligen van informatie.

Meer over DMS

Workflows

Workflows zorgen voor gestructureerde bedrijfsprocessen. Wij zorgen dat de juiste informatie, volgens de regels van jouw bedrijf van de ene afdeling naar de andere afdeling komt.

Meer over Workflows

App development

Apps binnen Office 365 zijn uitbreidingen op de standaardproducten. Gebruik de apps die wij ontwikkelen voor intern gebruik of biedt ze aan in de Office 365 Store.

Meer over App development

Wat kost SharePoint?

Bereken de SharePoint kosten voor jouw organisatie

Omnia: add-on voor Microsoft 365

Naast de standaard mogelijkheden in SharePoint kun je ook kijken naar een add-on zoals Omnia. Omnia is een onderhoudsarme en toekomstbestendige schil om Azure. Het biedt vele mogelijkheden voor onder andere documentbeheer, kwaliteitsmanagement en intranet. Het maakt het bijvoorbeeld makkelijk om document templates te genereren, onderhouden en distribueren. Daarnaast bieden ingebouwde gestandaardiseerde workflows en lifecycle management mogelijkheden. Speciaal voor intranet is er ook een snel te implementeren versie om Omnia op korte termijn al in te zetten als centrale hub voor jouw intranet.

Omnia intranet

Events & Trainingen

Altijd up-to-date

23 april: Governance in SharePoint (webinar)

Ben jij IT-manager en bezig met SharePoint en de inrichting daarvan? Wij geven je handvaten om orde te scheppen in de chaos van files en veiligheid te brengen door middel van rollen en rechten.

Meer...

Vraag nu een intranet demo aan

Wil jij je verdiepen in Microsoft 365 intranet voor jouw organisatie? We laten je graag in een demo zien hoe het werkt. Zo kunnen wij voor jou een ideale digitale werkplek creëren.

Maak een afspraak...

Customer Immersion Experience (CIE)

Een praktijkgerichte workshop waar jij en jouw collega’s ontdekken met welke middelen jullie de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden verbeteren. Jullie gaan aan de slag op de nieuwste tablets, laptops en smartphones en ervaren het gemak van de allerlaatste Microsoft-technologieën.

Meer...

Meer dan 200.000 organisaties en 190 miljoen mensen gebruiken SharePoint voor intranets, teamsites en inhoudsbeheer.

csolutions-tonychocolonely
nipv-logo
Nationaal comite
csolutions-alfam
csolutions-postnl
csolutions-vnog

Wil je meer informatie over SharePoint voor jouw organisatie?

Microsoft SharePoint is aanpasbaar voor iedere organisatie. Zorg voor automatische bedrijfsprocessen en betere samenwerking tussen medewerkers. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.