Een gestructureerde oplossing voor jouw documenten

Een social intranet kan in de zorg een uitstekende oplossing bieden. De productiviteit schiet omhoog en het social intranet biedt een gebruiksvriendelijk platform voor projectsamenwerking in een Digital Workplace. Hiermee kan alle relevante informatie op eenduidige wijze verdeeld worden. Dit biedt ieder teamlid direct inzicht in de status van een project (binnen een heldere structuur). De winst? Een tijdbesparing op interne communicatie en samenwerking van 25 tot 35%, aldus McKinsey.

Een social intranet is een effectieve aanvulling

Het gebruik van SharePoint zorgt voor een effectieve aanvulling binnen jouw zorginstelling. In SharePoint kunnen bijvoorbeeld specifieke samenwerkingsgroepen gemaakt worden voor specialisten, waar zij ervaringen en kennis over bepaalde situaties en ziektebeelden kunnen delen. Hierbij is de tijdsbesparing op interne communicatie en samenwerking een groot voordeel. Microsoft biedt daarbij ook de beveiliging van documenten en patiëntgegevens die nodig zijn voor de geheimhoudingsplicht in de zorg.

Met het overzicht en de zoektermen in SharePoint is het ook makkelijker om zorgvuldig met de patiëntgegevens om te gaan en deze sneller te kunnen vinden. Door alle benodigde informatiebronnen binnen een sociaal intranet te delen, hoeven specialisten en medewerkers niet eindeloos hun overvolle mailbox of netwerkschijven door te spitten. Daarmee zijn kenniswerkers 30 tot 35% minder tijd kwijt aan het terugzoeken van informatie.

Kennisconnector

Deel bestanden, gegevens, specialistische kennis en bronnen. Pas je site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en mobiele apparaten.

Veilige omgeving

Met Microsoft SharePoint is het daardoor mogelijk om binnen een veilige omgeving te zoeken naar de juiste patiëntgegevens. Met één klik vind je wat je zoekt met de krachtige zoekfunctionaliteit. Met intelligente manieren om informatie, expertise en inzichten te vinden, voor betere beslissingen en doelgerichte acties. De juiste dossiers vinden was nog nooit zo makkelijk en goed beveiligd.

5 voordelen van een social intranet in de zorg

1


Effectiever samenwerken

2

Sneller informatie vinden

3

Minder tijd kwijt aan e-mail

4

Hogere betrokkenheid van medewerkers

5


Gemakkelijker kennis delen

Meer weten?

Voldoende aanleidingen om net als andere organisaties eens naar de voordelen van een social intranet te kijken, toch? Ons award winning intranet draait volledig in uw Office 365 Cloud omgeving of op een lokale SharePoint omgeving. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe Valo Intranet jouw organisatie efficiënter maakt.

Wij werken samen met:

social intranet zorg
social intranet zorg
social intranet zorg
social intranet zorg