Governance & Compliancy

Beheren, organiseren en beveiligen

van documenten en informatie

Compliancy voor bedrijven

Meer weten over compliancy in jouw organisatie?

Governance voor overheid

Meer weten over governance en document beveiliging binnen jouw (semi-)overheidsinstelling?

Omnia

Compliancy voor bedrijven

In het tijdperk van toenemende digitalisering en strengere regelgeving wordt het beheren van informatie een steeds complexere taak voor organisaties. Een Document Management Systeem (DMS) is een oplossing die organisaties helpt bij het beheren, organiseren en beveiligen van documenten en informatie. Het biedt functies zoals versiebeheer, beveiliging en geautomatiseerde workflows. Provisioning biedt een systeem om grip te houden op Teams- en SharePoint omgevingen. Dit helpt om efficiënter te werken, regelgeving na te leven en risico’s te beheren, met als gevolg beter gepositioneerd zijn om te voldoen aan de eisen van de ISO-certificering.

Zij gingen je voor…

VDL Groep

“c)solutions heeft in samenwerking met VDL Weweler iets neergezet waarvan ik dacht: wow. We hadden niet verwacht dat dát zou kunnen. We willen het niet gebruiken als veredelde fileserver, maar het moet écht gaan over wat je wilt delen met elkaar of tussen de VDL-werkmaatschappijen onderling”, aldus Frank Hack, hoofd IT.

invullen volwassenheidsmodel Microsoft 365 - governance

Governance voor overheid

Te midden van de steeds complexere digitale omgeving staan overheden voor een cruciale uitdaging: hoe kunnen ze effectief blijven opereren en tegelijkertijd voldoen aan toenemende regelgeving? Governance biedt de leidraad dat hen door deze uitdaging leidt. Door het vaststellen van beleid, procedures en richtlijnen die transparantie, verantwoording en naleving waarborgen.

Zij gingen je voor…

Gemeente Zaanstad

“Samenwerken gebeurde voorheen op allerlei manieren. Als ik bijvoorbeeld een bestand verstuurde naar een externe, dan kon die persoon ermee doen wat hij wilde. Je was de controle erover kwijt. Binnen Microsoft 365 is dat veel beter geborgd. Ook konden we op onze oude netwerkschijf niet goed archiveren. Gevolg: we archiveerden niet. Dus hebben we nu zo’n 17 miljoen documenten binnen de organisatie. Daar moesten we echt mee aan de slag.