In Microsoft, SharePoint

Microsoft stopt ieder jaar de ondersteuning van een paar producten, om alle software zo innovatief mogelijk te houden. Al eerder vertelden we dat SharePoint 2010 stopt. Hiermee stopt ook de ondersteuning voor SharePoint workflow 2010 binnen Microsoft 365. Maar geen paniek, we helpen je graag met de migratie naar Microsoft Power Automate (de vernieuwde workflow).

Het is raadzaam om op tijd de migratie naar Power Automate te starten. Zo ben je er zeker van dat je je bedrijfsautomatisering volledig behoud en de continuïteit in je bedrijfsprocessen kunt aanhouden. Vanaf 1 augustus zullen de SharePoint 2010-workflows worden uitgeschakeld voor nieuw aangemaakte flows. Vanaf 1 november 2020 wordt ook de mogelijkheid om SharePoint 2010-workflows bij bestaande gebruikers te maken, verwijderd. Tijd voor actie dus, als je nog gebruik maakt van workflows in SharePoint 2010 binnen Microsoft 365.

Migreer je bedrijfsautomatisering in SharePoint 2010 workflow nu naar Power Automate

Gebruikt jouw organisatie nog oude workflows? Zorg ervoor dat je bedrijfsautomatisering gezond blijft: stap over op Power Automate.

Waarom Power Automate?

Power Automate is de nieuwste versie van workflows. In principe werkt het nog hetzelfde. Hiermee kun je direct van start met het automatiseren van algemene bedrijfsprocessen. De Microsoft app bevat duizenden sjablonen die je direct kunt gebruiken. Maak zelf krachtige werkstromen in jouw bedrijf zonder dat je code nodig hebt. Zet bijvoorbeeld herhalende taken om in automatische werkstromen om veel tijd te besparen. Vrijwel alle essentiële (Microsoft) apps en services die je gebruikt, kunnen makkelijk met elkaar worden verbonden. Denk hierbij aan pushmeldingen, maar ook aan het versturen van automatische mails na het uitvoeren van een taak. Met Power Automate automatiseer je eenvoudiger dan ooit. Richt je processen efficiënter in met Power Automate en zorg voor een productieve flow in je organisatie.

Migreer nu

Blijf jouw geautomatiseerde bedrijfsprocessen gebruiken en stap nu over naar Power Automate. Met Power Automate ben je er zeker van dat je de laatste updates kunt blijven doen en dat je voorzien bent in de meest innovatieve Microsoft technologie. Migreer daarom je verouderde Flow-omgeving naar Power Automate met de hulp van onze gecertificeerde specialisten. Zo blijven jouw bedrijfsprocessen helemaal up-to-date.

Wil jij overstappen op Microsoft Power Platform? Neem contact op!

Recommended Posts