In Geen categorie, Microsoft

Wij hebben goed nieuws! Naast Modern Work Solutions Partner is c)solutions nu ook Solutions Partner Data & AI. Hierdoor kunnen wij organisaties nog beter helpen met het gebruiken van data en kunstmatige intelligentie (AI) om te groeien en innoveren. Maar wat houden deze twee vormen van Solutions Partner van Microsoft eigenlijk in? Lees je mee?

c)solutions als Modern Work Solutions Partner

Als Modern Work Solutions Partner van Microsoft specialiseren wij ons in het leveren van oplossingen en diensten die gericht zijn op het moderne werken binnen organisaties. Dit betekent dat we technologieën en tools van Microsoft gebruiken, zoals Microsoft 365, Teams, SharePoint en andere producten en services die te maken hebben met samenwerking, communicatie, productiviteit en beveiliging.

Hoe zijn wij Modern Work Solutions Partner geworden?

Om Modern Work Solutions Partner te worden, moet een organisatie een stappenplan volgen. Eerst registreer je je bij het Microsoft Partner Network (MPN). Daarna is het zaak om je te specialiseren in moderne werktechnologieën, zoals Teams en SharePoint. Dat betekent dat je certificaten behaalt, trainingen volgt en ervaring opdoet in de praktijk. Vervolgens is het doel om een bepaald partnerniveau te bereiken, zoals Silver of Gold. Om dit doel te bereiken moet je voldoen aan bepaalde criteria, zoals het laten zien van klantsuccessen, verkoop- en prestatiedoelen halen en certificaten behalen. Dat is c)solutions gelukt waardoor we ons nu Modern Work Solutions Partner mogen noemen.

Microsoft Teams
Microsoft Solutions Partner

Ook zijn wij nu Data & AI Solutions Partner

Maar c)solutions is nu, naast Modern Work, ook Data & AI Solutions Partner! Als Data & AI Solutions Partner zijn we helemaal into het leveren van oplossingen en diensten die focussen op het analyseren van gegevens, machine learning en kunstmatige intelligentie (AI). We gebruiken Micosoft Azure en andere tools van Microsoft om organisaties te helpen met het verzamelen, opslaan, analyseren en gebruiken van hun data voor handige inzichten.

Samen met Microsoft werken we nauw samen om geavanceerde data- en AI-oplossingen te bieden die organisaties helpen hun workflows te verbeteren, klantenservice te boosten, trends te voorspellen en nieuwe producten en services te ontwikkelen.

Wat betekent het om Modern Work en Data & AI Solutions Partner van Microsoft te zijn?

Als Microsoft Solutions Partner kunnen we organisaties op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect passen bij wat zij nodig hebben. We werken nauw samen met Microsoft, wat betekent dat we altijd beschikken over de nieuwste technologieën en tools om efficiënt te kunnen werken. Onze prioriteit is jouw succes. Ons hoge partnerschapscijfer bewijst dat we niet alleen weten waar we het over hebben, maar organisaties ook echt kunnen helpen om hun doelen te bereiken. Dankzij ons partnerschap met Microsoft hebben wij allerlei middelen en ondersteuning vanuit Microsoft, waardoor wij organisaties nog beter van dienst kunnen zijn. We zijn er om organisaties te helpen bij het behalen van hun doelen met behulp van data en innovatie, en om ze te steunen bij het succesvol zijn in de moderne wereld.

Recommended Posts
Uitstekende scores Clearbox rapport