In Intranet, Microsoft, Microsoft Viva, Omnia

Het jaarlijkse Clearbox-rapport is weer beschikbaar! Het Clearbox rapport is het meest uitgebreide overzicht dat ieder jaar zo’n 31 invloedrijke intranet-systemen beoordeelt. Dit rapport wordt opgesteld door Clearbox consulting, een gespecialiseerd en onafhankelijk adviesbureau waar het maken van de werkplek met een betere en productievere ervaring centraal staat. 

Onze partners Omnia en Microsoft behalen uitstekende resultaten in het Clearbox report. Benieuwd hoe deze scores eruitzien? Lees dan snel verder!  

Omnia: gebruikerservaring en visuele aantrekkelijkheid

Als het gaat om gebuikservaring en visuele aantrekkelijkheid scoort Omnia een 4,5. Een go-to tool dus voor je organisatie! 

Gebruikers ervaren Omnia als een tool die ‘iedereen binnen de organisatie kan gebruiken om een mooie webpagina te ontwerpen, met minimale inspanning.’  

De nauwe integratie met Microsoft 365 wordt door veel gebruikers benoemd als een voordeel.  

Klanten geven aan dat Omnia met service een samenwerkende en oplossingsgerichte houding heeft.  

Veel variatie aan goede, out-of-the-box functionaliteiten, zoals ‘Community’ templates en leer centra.   

Productvergelijking Omnia Clearbox awards

Omnia is een intranet gebaseerd op SharePoint dat in 2015 is gelanceerd. Het platform is flexibel en heeft veel verschillende functionaliteiten zoals het ontwerpen van een gepersonaliseerd intranet voor medewerkers en een mobiele app voor eerstelijnsmedewerkers. Een ander groot voordeel van Omnia is dat medewerkers met elkaar kunnen communiceren via community functionaliteiten en Viva Engage. De nauwe samenwerking met Microsoft 365, Teams in het bijzonder, zorgt ervoor dat innovatieve functionaliteiten beschikbaar zijn.  

Ontdek meer van Omnia

Benieuwd naar de voordelen van Omnia? Wij vertellen je hier alles over!

Productvergelijking Microsoft Clearbox awards

Microsoft: het vinden en zoeken van informatie

Hoogste score van 3,5+ voor informatie zoeken en vinden met de mogelijkheden van Microsoft search.

Gebruikers prezen het gemak waarmee content kan worden toegevoegd en de mogelijkheden die Microsoft biedt met Viva en SharePoint. 

De integratie met de rest van het Microsoft 365 pakket wordt beschreven als een highlight. 

Viva Engage zorgt voor een positieve ervaring over communities bij gebruikers. 

Volgens gebruikers is het maken van pagina’s en nieuwsberichten erg rechtdoorzee.  

SharePoint in Microsoft 365 is gepositioneerd als het intelligente intranet. Het biedt een modern en flexibele benadering voor werknemerscommunicatie, in samenwerking met elementen van het Microsoft 365 pakket. Viva Engage is toegevoegd om communicatie tussen medewerkers eenvoudiger te maken.   

SharePoint wordt door de meerderheid van de gebruikers gezien als een tool die makkelijk in gebruik is, vanaf het startpunt. SharePoint maakt het eenvoudig om kennis en content te delen en managen. Ook zijn er applicaties om teamwerk te versterken, snel informatie te vinden en zorgeloos samenwerken binnen de organisatie. 

Al met al is SharePoint een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een intranet en content platform dat makkelijk in opzet en gebruik is.  

Omnia en Microsoft helpen jou verder!

Ben je benieuwd hoe jouw digitale werkplek beter kan met Omnia en Microsoft? Neem contact op voor een persoonlijk advies.

Recommended Posts
Focusgroepen organiserenMicrosoft Solutions Partner