SharePoint Document Management Systeem: De ideale oplossing voor het beheer van je documenten

Documenten en dossiers vormen het hart van elk bedrijfsproces. De content binnen je organisatie groeit, maar is jouw organisatie klaar om hiermee om te gaan? Een Document Management Systeem (DMS) met SharePoint biedt jouw organisatie de technologie en middelen voor het vastleggen, beheren, delen en beveiligen van informatie.

Toekomstvast en onderhoudsarm

SharePoint biedt uitgebreide moge­lijkheden op het gebied van documentbeheer. c)solutions heeft een slimme 10-stappen aanpak om dit te realiseren, waarbij liefst zo veel mogelijk met standaard SharePoint functionali­teiten wordt gewerkt. Op deze manier wordt maatwerk voorkomen en ben je zeker van een toekomstvast en onderhoudsarm DMS!

Rollen en rechten

Bij het implementeren van een DMS is het cruciaal dat er van te voren goed bepaald wordt wie wat, wanneer en waarom mag doen met de documenten. De rollen en rechten van de gebruikers van het DMS worden in kaart gebracht.

De eindigheid van documenten

Documenten hebben meestal maar een beperkte levensduur. Een goed archiveer- en vernietigingsbeleid zorgt er voor dat jouw DMS “schoon” blijft en een hoge performance kan blijven garanderen.

Documenten zoeken en vinden

Door goede richtlijnen te ontwerpen voor de indeling van documenten in categorieën en types binnen jouw organisatie wordt de kans op het succesvol in gebruik nemen van je DMS implementatie vergroot.

7 Voordelen van SharePoint als DMS

c)solutions is specialist in het implementeren van SharePoint Document Management Systeem oplossingen en ondersteunt je graag. Dankzij onze jarenlange ervaring en vele DMS implementaties weten wij exact tegen welke problemen organisaties aanlopen en waar je rekening mee dient te houden voordat je start met een DMS implementatie. Wij helpen je graag verder.

1

Slim versiebeheer
Beperk chaos tot het terugvinden van de juiste versie van documenten

2

Zoeken en vinden
Lokaliseer documenten met behulp van trefwoorden

3

Altijd veilig
Alleen geautoriseerde personen hebben toegang tot documenten

4

Ramp recovery
Dankzij back-ups is het mogelijk om je gehele documenten archief op eenvoudige wijze te beschermen

5

Digitaal archiveren
Documenten zijn op eenvoudige wijze te archiveren

6

Verminderen opslag
Levenscyclus processen kunnen bepalen welke documenten wel en niet moeten worden bewaard

7

Verbeterde interne bedrijfsvoering
Verbeter de doorstroming van informatie binnen je organisatie en beheer de procesflows hoe documenten zich verspreiden

Meer weten over SharePoint als DMS?

Neem contact op voor een advies op maat

Deze klanten werken met SharePoint als DMS