Onze oplossingen

Wij bieden jouw organisatie de Microsoft oplossingen waarmee jij een moderne werkomgeving creëert. Werken in de cloud met SharePoint, Teams en Office 365. Maar ook Valo Intranet biedt voor SharePoint de oplossing om een volledig social intranet te integreren. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Intranet op basis van Microsoft 365

Een sociaal intranet of digitale werkplek met standaard Microsoft 365. Het is eenvoudig in gebruik, ziet er visueel aantrekkelijk uit en is zelfs aan te passen aan je eigen  huisstijl. Op dit gebruiksvriendelijke online platform kunnen medewerkers informatie delen, vinden en samenwerken. Ofwel: een digitale werkomgeving en merkbeleving in één.

Lees meer

DMS

Een Document Management Systeem (DMS) binnen SharePoint of Office 365 biedt jouw organisatie de technologie en middelen voor het vastleggen, beheren, delen en beveiligen van informatie. c)solutions biedt een slimme aanpak om dit te realiseren, waarbij zo veel mogelijk met standaard SharePoint (online) functionali­teiten wordt gewerkt.

Lees meer

Power Platform

Microsoft Power Automate (Flow) is een cloudservice waarmee Office 365 gebruikers praktisch en eenvoudig werkstromen kunnen opzetten. Hiermee kunnen tijdrovende zakelijke taken en bedrijfsprocessen over toepassingen en services worden geautomatiseerd. Zo zorgen wij voor de juiste informatie op de juiste plaats op het juiste moment.

Lees meer

SharePoint & Office 365 in de industrie

Het gebruik van Microsoft apps zorgt binnen de industriële sector voor grote voordelen. Door SharePoint, Teams en Office 365 in jouw organisatie te gebruiken kun je veel werkprocessen vereenvoudigen, versnellen en zelfs automatiseren. Wij helpen je op weg, zo is jouw bedrijf straks een stuk productiever!

Lees meer

Kwaliteitssysteem Office 365

Hoe borg je op een praktische en lean-wijze je kwaliteitssysteem in SharePoint Online?  Zoek je voor kwaliteitsmanagement en om te voldoen aan certificeringseisen (zoals ISO 9001:2015) een goede vastlegging? Ons QMS template voor document- en procesbeheermogelijkheden in Office 365 kan je daarin helpen.

Lees meer

App Development

c)solutions kan jou helpen met de ontwikkeling van maatwerk oplossingen en apps. Maar ook zelf kun je meer dan je denkt – door gebruik te maken van Microsoft PowerApps. Pas Office 365 aan, aan jouw wensen middels krachtige apps die de productiviteit kunnen verbeteren en meer mogelijkheden bieden voor zakelijke gegevens.

Lees meer