In Algemeen, Microsoft, Microsoft 365, Microsoft Teams, Power Platform, SharePoint

Afgelopen weekend was het weer tijd voor een fantastisch fysiek event: de CollabDays. Deze bijeenkomst staat bij sommigen van ons nog bekend als de SharePoint Saturday en is een zogenoemd community-driven evenement. Het wordt voor én door de community georganiseerd. De focus van de CollabDays ligt op SharePoint, Teams en het Power Platform en het doel ervan is kennis delen en inspiratie opdoen.

Gooien voor geld op de CollabDays

Als sponsor van het event waren wij uiteraard aanwezig met een stand waar we velen van jullie gesproken hebben. Ook was er een toffe winactie. De uitdaging van dit jaar was: gooi de meeste punten op ons dartbord en win een van de drie cadeaukaarten (van €100, €250 of €500!) van Coolblue.

De winnaars hebben inmiddels bericht gehad en binnenkort rijken we de prijzen hier op kantoor uit. Van harte gefeliciteerd!

CollabDays winnaars
CollabDays evenement

Volgende keer met ons mee?

Wil jij (net als de bezoekers van de  CollabDays) je verder ontwikkelen in alles wat te maken heeft met SharePoint, Power Platfom en andere Microsoft-oplossingen? Neem dan even een kijkje op onze vacaturepagina. Eigen ontwikkeling staat bij ons nameijk hoog in het vaandel en hier krijg je dus volop de ruimte voor. Er is momenteel nog plek in ons team voor Office 365-consultants en we zijn op zoek naar een software ontwikkelaar en SharePoint developer.

Eerst eens lezen hoe er bij ons aan toegaat? Lees dan deze blog van consultant Arjan.

WIJ ZOEKEN NOG NIEUWE COLLEGA’S!

SharePoint consultant

Als Office 365/SharePoint consultant ben je binnen trajecten verantwoordelijk vanaf het ontwerp tot aan de nazorg bij onze opdrachtgevers. Je bent de adviseur voor de klant en vertaalt het technische naar het functionele.

Senior Software Ontwikkelaar

Heb jij passie voor IT en voor de Microsoft solutions? Heb jij ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en opleveren van software? Dan hebben wij voor jou de ideale baan!

 

SharePoint Developer

Lijkt het jou leuk om ons functionele Microsoft 365-team te ondersteunen in hun werk bij de klant? Zo zorg jij ervoor dat we onze klanten transformeren van hun huidige werkplek naar een veilige digitale werkomgeving!

Recent Posts
Microsoft Inspire 2022SharePoint DMS