Onze services

Business Consultancy

Een digitale transformatie raakt de gehele bedrijfsvoering. Wij helpen en adviseren je bij identificeren, ontwikkelen en implementeren van de beste strategie rondom ICT-projecten. Zo wordt veranderen leuk en uitdagend.

Lees meer

Migratie

c)solutions helpt je om de stap te maken naar lagere kosten en betere schaalbaarheid. We begeleiden jouw migratie, waarmee we voorkomen dat er bestanden verloren gaan of eventuele lekken ontstaan.

Lees meer

Beheer

Wil je echt alle zorg voor beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur uitbesteden? c)solutions levert alle Managed Microsoft Services die ervoor zorgen dat jouw IT-omgeving probleemloos draait.

Lees meer

CIE sessies

De CIE (Customer Immersion Experience) is een praktijkgerichte workshop waar jij en jouw collega’s ontdekken met welke middelen jullie de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden verbeteren.

Lees meer

Training

Het succes van je SharePoint omgeving is geheel afhankelijk van de eindgebruikers. Door middel van een training op maat zorgen wij dat iedereen binnen jouw organisatie klaar is om met SharePoint en de andere Microsoft services aan de slag te gaan.

Lees meer