In Algemeen, Microsoft, Office 365
Surface earbuds

Het is zover! Microsoft heeft haar eerste draadloze oortjes geïntroduceerd. Nee, het zijn niet zomaar draadloze oortjes; ze zijn verbonden met jouw Office 365 account. Door deze integratie kun je jouw Office 365 apps besturen met je stem en oren. De Microsoft Surface Earbuds zijn waarschijnlijk eind december beschikbaar.

Microsoft Surface Earbuds

Het zijn natuurlijk niet de eerste draadloze oortjes, maar er zijn wel nieuwe functies op gebied van muziek en geluidskwaliteit. Naast het ‘normale’ volume aanpassen of doorspoelen van tracks kan je nu ook Spotify opstarten als je drie keer op de oortjes tikt. Er zitten verschillende opzetstukjes bij, zodat ze altijd perfect in je oor blijven zitten. Volgens Microsoft liggen de Surface Earbuds nog voor het einde van het jaar in de winkel. Je betaalt rond de 250 dollar voor een setje en krijgt daar een oplaad-/bewaardoosje bij.

Ideaal voor jouw werkdag

Microsoft belooft veel mooie functies, waarmee de oortjes een unieke ervaring hebben. Ze kunnen onder meer gesproken tekst omzetten in geschreven tekst en doorzetten in bijvoorbeeld Word, waarna het ook nog in verschillende talen vertaald kan worden. Een andere handige functie in het bedrijfsleven is het naar de volgende slide gaan in een PowerPoint presentatie nu een stuk makkelijker. Als je over het touchpad van de oortjes veegt ben je direct op de volgende pagina. Maar het makkelijkste is misschien nog wel dat je jezelf kunt dicteren en dit als mail kunt opsturen, dit alles zonder ook maar iets te typen.

Dit zijn de belangrijkste functionaliteiten:

 • Tik twee keer om te bellen
 • Tik drie keer op beide oortjes voor Spotify
 • Houd vast voor jouw digital assistant
 • In één klik verbonden met jouw Office 365 account
 • Je agenda beluisteren
 • Mails beluisteren, beantwoorden en verwijderen
 • Dicteren van jouw gesprekken
 • PowerPoint hulp (naar volgende slide, transcriberen, vertalen)

Ga jij ze aanschaffen?

Voor al je vragen over Office 365 kun je contact opnemen via ons contactformulier.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Recommended Posts