In Valo
Valo wint award voor beste Intranet/Extranet 2019

Valo is opnieuw in de prijzen gevallen! Gisteravond is onze partner in Praag benoemd tot ‘Beste Intranet/Extranet van 2019’ op de ESPC Awards. Daarmee horen zij tot de beste digital workplace oplossingen binnen SharePoint en Office 365. Als Premium Partner zijn we hier natuurlijk heel trots op!

Dit jaar was Valo ook genomineerd voor de ‘Meest Innovatieve SharePoint oplossing’, maar daar vielen ze net buiten de prijzen. Met inmiddels vier ESPC Awards in vier jaar, kunnen ze trots zijn op deze mooie prestaties.

ESPC Community Awards is een prestigieuze award show, waarbij een panel van een onafhankelijke SharePoint, Office 365 en Azure jury voor de stemmen zorgt. De ESPC Awards is het leidende evenement in Europa waarbij deze prijzen jaarlijks worden uitgereikt.

Valo Intranet is het centrum van alle interne communicatie en teamwerk binnen een organisatie. Hun intranet helpt je om de medewerkersbetrokkenheid, efficiency en kennisdeling in je organisatie te verhogen. Maak nu kennis met de award-winning Digitale Werkplek oplossing op Office 365 en SharePoint. Wij implementeren Valo graag op jouw werkplek.

Best Intranet/Extranet 2019

European SharePoint and Office 365 Community

Best Mobile Solution 2018

European SharePoint and Office 365 Community

Best Intranet/Extranet 2017

European SharePoint and Office 365 Community

Best Intranet/Extranet 2016

European SharePoint and Office 365 Community

Meer weten over Valo Intranet? Neem contact op!

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Laat een bericht achter

    Recommended Posts