wf

Een nieuwe SharePoint omgeving

Workfox is actief in de olie- en gasindustrie en exploiteert wereldwijd accomodatieplatformen en ‘multi-support units’ die aan productieplatformen worden gekoppeld. De vloot van 7 ‘jack-up rigs’ (platformen) wordt gemanaged door Workfox. Medewerkers van de kantoren in Nederland en Groot-Brittannië communiceren veelvuldig met off-shore collega’s en betrokkenen.

Oude situatie: Overwoekerende informatie

Om de communicatie snel en efficient te laten verlopen heeft Workfox gekozen voor SharePoint; Workfox wilde informatie eenduidig ontsluiten met authorisatieniveaus, workflow, templates en versiebeheer.

Nieuwe situatie: Een intranet op basis van SharePoint

c)solutions realiseerde een SharePoint omgeving waarin men een volledige RIG administratie voert: alle bewegingen van mensen en middelen (machines, boten, helictopters, maaltijden) worden geregistreerd. Lijvige handboeken voor vaartuigen (incl. ontwerpen, Cad/Cam tekeningen e.d.) worden online beschikbaar gemaakt en onderhouden. Daarnaast hebben wij samen met de ERP Partner van Workfox een backoffice (Microsoft Dynamics NAV) koppeling gerealiseerd zodat de juiste personen toegang hebben tot data & functionaliteit met betrekking tot leveringen, urenregistratie en finance.

Meer weten over SharePoint?

Meer weten over onze SharePoint oplossingen? Of nog niet helemaal zeker of SharePoint geschikt is voor jouw organisatie? Wij vertellen je graag meer. Neem contact op!

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Laat een bericht achter

    Related Projects