bochane

SharePoint / Webontwikkeling

Met 17 vestigingen en een personeelsbestand van ruim 400 medewerkers is de Bochane groep al sinds 1984 een begrip binnen de Nederlandse auto-industrie. De Bochane Groep vertegenwoordigt de merken Renault, Dacia, Fiat, Nissan, Hyundai en Fiat Professional. Ook heeft de groep een universeel schadeherstelbedrijf, een leasemaatschappij en een verhuurbedrijf. 

Oude situatie: verouderd intranet

Het intranet is een belangrijk communicatie-instrument voor de Bochane Groep. Na 8 jaar trouwe dienst was het oude platform toe aan vervanging. Er was vanuit Bochane behoefte aan een meer beheersbaar en gebruikersvriendelijker platform.

Nieuwe situatie: Tijd voor vernieuwing op maat

c)solutions heeft Bochane geholpen met de invoering van SharePoint 2013 als intranet platform waarbij naast ontwikkelen van workflows ook het nieuwe intranet gekoppeld is aan de centrale werkplaats administratie en het dealers management systeem. Hierdoor is de communicatie tussen alle vestigingen verbeterd . Door het nieuwe SharePoint systeem is het gehele systeem van Bochane weer up-to-date en zijn ze weer klaar voor de toekomst.

Het resultaat

 • Een snelle, vanuit elke locatie te benaderen, omgeving
  Werknemers kunnen Office documenten doornemen, bewerken, analyseren en presenteren via een consistente, vertrouwde gebruikerservaring die is geoptimaliseerd voor Windows-, Android- en Apple-apparaten.
 • Documenten zijn overal toegankelijk
  De integratie met OneDrive betekent dat werknemers van Bochane de Office-apps kunnen gebruiken om vanaf vrijwel iedere locatie documenten te openen. Ze kunnen weer verdergaan waar ze zijn gestopt op het apparaat van hun keuze. Zo kunnen ze zelfs samen met collega’s aan documenten werken terwijl ze onderweg zijn. Gegevensbeveiliging is standaard aanwezig met Office 365 Mobile Device Management voor alle apparaten, zelfs de apparaten die het eigendom zijn van medewerkers.

Meer weten over SharePoint?

Is SharePoint geschikt voor jouw organisatie? Wij zoeken het voor je uit! c)solutions is specialist in het implementeren van SharePoint en ondersteunt je graag. Dankzij onze jarenlange ervaring en vele implementaties weten wij exact tegen welke problemen organisaties aanlopen en waar je rekening mee dient te houden voordat je start met een implementatie. Wij helpen je graag verder!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Related Projects
  Nationaal comite