Labeling in Microsoft 365

Wil je graag in gesprek over de nieuwe archiefwet en de uitdagingen die dit biedt? Kom dan op 11 oktober naar onze round table in Bunnik. Het doel van deze ochtend is om samen met andere overheidsinstanties én kenners op het gebied van DMS-systemen de mogelijkheden te ontdekken. Het wordt een interactieve sessie waarbij kenners aan het woord komen over de mogelijkheden die Microsoft biedt op het gebied van retentielabels, maar er is ook volop ruimte om in gesprek te gaan met elkaar over uitdagingen en oplossingen.

Wanneer? 11 oktober van 9:00 tot 13:00 uur (incl. lunch)
Waar? Op ons kantoor in Bunnik

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Firma*
Label
Nieuwsbrief
Seminar
DMS

SharePoint

Stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit: met SharePoint kies je voor een betrouwbare basis. Als gecertificeerd Microsoft Gold Partner helpen wij je met al je vraagstukken op het gebied van SharePoint.

Teams

Wil je effectiever samenwerken? Met Microsoft Teams wordt sneller en beter communiceren een stuk makkelijker. We helpen je graag met de implementatie en adoptie!

Azure

Microsoft Azure is set cloudservices die allerlei zakelijke uitdagingen. ondersteunt. Denk aan het veilig hosten van bestaande toepassingen of on-premises toepassingen te verbeteren. Meer weten?