Een intranet demo in jouw huisstijl?

LET OP: VALO STOPT in 2025 en daarom implementeren wij de tool niet meer. Klik hier om meer te lezen over de intranetten op Microsoft 365 (en add-on Omnia) waar we nog wel mee werken.

Valo is dé startplek van jouw digitale werkplek, draaiend op Microsoft 365

Met een social intranet van Valo creëer je een centrum voor alle interne communicatie en samenwerking binnen een organisatie. Met de Valo tools voor de ideale digitale werkplek kun je de medewerkersbetrokkenheid, efficiency en kennisdeling in je organisatie aanzienlijk verhogen. De Valo Intranet oplossing werkt volledig bovenop Microsoft Office 365. Maak nu kennis met de award-winning software voor een complete digitale werkplek en ga voor een digitaal platform waar medewerkers optimaal mee kunnen samenwerken.

Wat is een social intranet?

Een traditioneel intranet is niets anders dan een platform dat binnen de organisatie beschikbaar is voor alle medewerkers. De belangrijkste redenen om een intranet te hebben zijn het delen van informatie, het vinden en regelen van praktische zaken en het informeren van medewerkers.

Een social intranet richt zich vooral op de interactie tussen mensen. Met een social intranet is het grootste voordeel dat het dynamisch is en dat het interactie als hoofdprincipe heeft. Het is een modern communicatiemiddel dat medewerkers binnen een organisatie de mogelijkheid geeft om laagdrempelig met elkaar te communiceren. Zo kun je sneller kennis delen en gerichter samenwerken.

Een social intranet van Valo zorgt ervoor dat je snel op de hoogte bent van belangrijk nieuws binnen de organisatie en dat je snel kunt communiceren met je collega’s. Door de integratie met Office 365 heb je in no-time die collega gevonden en kun je samenwerken in groepen. Doordat je als medewerker ook dingen kunt delen en ideeën kunt aanleveren zijn mensen uiteindelijk meer betrokken bij de organisatie en wordt de productiviteit verhoogd.

Hoe veilig is een social intranet?

De beveiliging van jouw interne communicatie binnen een social intranet is heel belangrijk. Je wil niet dat er gevoelige informatie van je medewerkers op straat komt te liggen. Daarom werken wij met de goed beveiligde Microsoft technologie. Het Valo intranet is bovenop SharePoint (Office 365) gebouwd, waardoor de beveiliging binnen Microsoft 365 valt. Alle informatie die je op het intranet deelt is dus 100% veilig en blijft binnen jouw organisatie.

Wat kost een social intranet?

De kosten van een social intranet kunnen enorm uiteenlopen. Het is een hele investering om je medewerkers meer betrokken te houden. Met Valo kun je precies kiezen welke opties je wel of niet bij je bedrijfsintranet wilt hebben. Je kunt in één keer een investering doen voor een levenslang intranet abonnement, maar je kunt ook betalen wat je nodig hebt. Handig en helemaal op jouw bedrijf af te stemmen. Eric kan je precies vertellen hoe jouw prijskaartje eruit gaat zien.

IBN logo

“Valo geeft ons de vrijheid om content op een mooie manier op te maken. Eigenlijk maakt Valo het je gemakkelijk. Je maakt gebruik van sjablonen waarmee je eenvoudig pagina’s opmaakt. Zonder tussenkomt van de IT-afdeling ziet het er direct netjes uit aan de voorkant.”

De voordelen van een Valo social intranet

Makkelijk in gebruik

Van implementatie tot contentcreatie en van onderhoud tot gebruikerservaring, je kunt erop vertrouwen dat alle Valo producten eenvoudig te begrijpen en bedienen zijn voor allerlei soorten medewerkers.

2,5 miljoen gebruikers

Valo heeft inmiddels 2,5 miljoen gebruikers over de hele wereld! Dat zijn 2,5 miljoen mensen die dagelijks hun werkdag starten met de gebruiksvriendelijke voordelen van Valo Intranet.

Valo loves Microsoft

De Valo tools werken als schil om Microsoft SharePoint/Office 365 heen. Daarmee verbetert en vereenvoudigt Valo de samenwerking en stelt het je personeel in staat om volledig te profiteren van alles wat Microsoft 365 te bieden heeft.

Kies je eigen huisstijl en indeling

Kies je favoriete gebruikersinterface en pas deze aan met de branding, kleuren en lettertypen van jouw bedrijf. Valo kan daarnaast altijd nog worden aangepast als geen van de kant-en-klare gebruikersinterfaces aan jouw behoeften voldoet. Ons team heeft hier al jaren ervaring mee. Dankzij site- en paginasjablonen blijft alles wat je maakt consistent in dezelfde huisstijl, ongeacht wie van je bedrijf de inhoud maakt.

Overal binnen handbereik

Het bedrijfsnieuws is altijd up-to-date in de mobiele app en te downloaden met Android en iOS. Met pushmeldingen bereiken je belangrijkste en dringende berichten alle collega’s onmiddellijk. Extra voordeel: de mobiele app is meteen klaar voor gebruik zodra je personeelsintranet actief is. Wist je dat je met de People Finder in de app zelfs een Microsoft Teams gesprek kunt starten?

Integratie met Microsoft 365

Met een modulair intranet is jouw Microsoft-ecosysteem altijd veilig en up-to-date en krijg je automatisch de nieuwste functies en toegang tot de Valo Digital Workplace App. Alle Valo-producten zijn gekoppeld aan het Microsoft 365-ecosysteem, dus het is niet nodig om nog een ander platform te gebruiken. Je kunt daardoor heel eenvoudig nieuws delen met je medewerkers, op de plek waar ze het meeste in werken, door de koppeling met Microsoft Teams. Je kiest zelf of je je SharePoint in de cloud of on-premise wil draaien.

Valo: een social intranet voor iedere branche

Onderwijs

Voor docenten en studenten een uitkomst. Makkelijk informatie delen, maar ook documenten een veilige opslag bieden.

Lees meer

Overheid

Gebruiksvriendelijk, veilig en snel. Nooit meer eindeloos zoeken naar het juiste document voor die belangrijke meeting.

Lees meer

Zorg

Specialisten kunnen specifieke groepen aangaan waarin zij eenvoudig en snel hun ervaringen en kennis kunnen delen.

Lees meer

Maak een succes van jouw sociale intranet

Met een social intranet van Valo kun je de hele organisatie op een laagdrempelige manier bereiken. Maar hoe zorg je ervoor dat het intranet actueel blijft en medewerkers blijven lezen? We geven je 6 tips voor een succesvol intranet.

Vul je modulaire intranet aan met één of meerdere add-ons

Het social intranet van Valo is modulair, wat betekent dat je het eenvoudig kunt aanvullen met extra tools. Zo kun je jouw digitale werkplek nog beter maken. Het voordeel is dat alle tools naadloos met elkaar, maar ook met Microsoft samenwerken. Kies voor handige extra modules om je social intranet een boost te geven.

Social: Deel je sociale media-inhoud, video’s en blog met Social Feature.

Meertaligheid: Verbind je multinationale onderneming door de inhoud gemakkelijk te lokaliseren in meer dan 20 ondersteunde talen.

People: Zoek en leer meer over je collega’s die mogelijk over de hele wereld werken.

Adoptie: Focus op gebruikersacceptatie, inhoud en analyses om hen heen om je communicatie met Admin Toolpack en andere acceptatiefuncties te verbeteren.

Valo Teamwork: Add-on of een stand-alone, Valo Teamwork verzamelt alle samenwerkingstools bij elkaar om je te helpen de samenwerking in Microsoft Teams meer gestructureerd te maken.

Valo Ideas: Add-on of een stand-alone, met Valo Ideas kun je op een leuke manier rechtstreeks vanuit Microsoft Teams ideeën verzamelen en koesteren.

Maak jouw digitale werkplek compleet

Valo Intranet

Met een social intranet van Valo bouw je een platform rechtstreeks op Microsoft 365, waardoor het een centrum voor alle interne communicatie binnen een organisatie wordt. Door efficiënter samen te werken, kennis te delen via een handige documenten interface en duidelijke centrale communicatie zorgt de oplossing van Valo voor een complete digitale werkplek waarbij de medewerkersbetrokkenheid verbeterd wordt.

✓ Snel geïmplementeerd door het ready-to-go pakket
✓ Gebruikersgemak voor iedereen en te personaliseren
✓ Zet het design van Valo om tot jouw eigen huisstijl

Valo Teamwork

Valo Teamwork is een kant-en-klare samenwerkingsoplossing voor Office 365. Hiermee breng je al je samenwerkingsgroepen samen in één handig en duidelijk overzicht. De oplossing is onderverdeeld in twee hoofdonderdelen: Workspaces for On-Premises en Teamwork voor Office 365. Valo Teamwork bevat twee verschillende versies: Teamwork Standard en Teamwork Enterprise. Een overzicht voor al je digitale teams, projecten, groepen en samenwerkingstools binnen Microsoft 365:

✓ Teamwork is dé plek om alles wat je nodig hebt in je dagelijkse werk bij elkaar te brengen
✓ Toegankelijk vanaf ieder apparaat, via browser of elke beschikbare Microsoft toepassing
✓ Biedt structuur, navigatie en zoeken naar al je digitale werkruimten- of het nu binnen Office 365 is, on-premise of allebei

Valo Ideas

Met Valo Ideas maak je je digitale werkplek nog completer. Valo Ideas bestaat uit drie onderdelen: Ideeën, Campagnes en Analytics. Met Ideas stel je je medewerkers in staat om mee te denken met bedrijfsbrede innovaties. Zo zet je losse ideeën concreet om in innovaties in jouw organisatie. De visie die Valo heeft met Valo Ideas is om een ervaring te bieden die teams in organisaties in staat stelt om ideeën te bedenken en mee te innoveren om hun eigen droomwerkplek te creëren. Als onderdeel van die ervaring biedt Valo drie kernwaarden proposities:

✓ Bouw een betere werkplek met een tool voor ideeën die co-innovatie bevordert met transparantie binnen de organisatie
✓ Innoveer en neem betere beslissingen met ideeën die intern worden bedacht en ontwikkeld voor jouw organisatie
✓ geef je werknemers een stem door gebruik te maken van de tools die zij al gebruiken binnen Teams

Valo Extranet

Met Valo Extranet kunnen we een extranet ontwerpen dat lijkt op Valo Intranet. Je kunt met Valo snel en kostenefficiënt een Extranet maken. Het is gemakkelijk om externe gebruikers uit te nodigen en te beheren in je extranet. Daarnaast heeft Valo een portaal gecreëerd waarbinnen mensen zichzelf kunnen aanmelden voor  het extranet en kunnen externe organisaties hun eigen branding aanpassen. Let op! Het is wel alleen voor Office 365 gebruikers ontworpen, dus niet iedereen zal (zonder Office 365) toegang hebben tot Valo Extranet.

✓ Publiceer nieuws vanuit je intranet ook naar het extranet
✓ Verstuur nieuwsbrieven en stel configureerbare e-mail waarschuwingen in
✓ Maak gebruik van het branding center en maak een complete ervaring voor je externe gebruikers

Valo Entrance

Beheer het uitnodigings- en toegangsproces van externe gebruikers tot jouw extranet met Valo Entrance. Het is als externe gebruiker eenvoudig om je aan te melden voor een extranet. Het enige dat je hoeft te doen is je te registeren via een uitnodigingsmail. Daarvoor heb je als externe gebruiker alleen een werkend e-mailadres nodig. Daarna kun je nog de huisstijl van je eigen bedrijf toevoegen, zodat het helemaal compleet is.

✓ Gebruikersrechten worden beheerd via toegangsplannen
✓ Bekijk al je toegangsabonnementen in één weergave
✓ Alleen toegankelijk voor Office 365 gebruikers

Valo Connect

Met Valo Connect maak je een compleet online kantoor. Versterk al je digitale oplossingen onder één dak door Microsoft 365 met Valo te combineren. Breng al je favoriete Valo Intranet-functies en add-ons rechtstreeks naar Teams, inclusief belangrijk nieuws, pagina’s, functies, webonderdelen en meer! Zo hoeven medewerkers hun centrale hub voor teamwerk niet meer te verlaten en kunnen ze met Valo werken binnen Teams.

Iedere medewerker heeft andere taken en favoriete tools om deze uit te voeren. De aard van de doelgroep of gebruikers maken niet uit. Met Valo Connect kun je voor ieder individu een gepersonaliseerde toegang bieden tot de inhoud en tools waar mensen dagelijks mee werken.

✓ Integreer andere Valo-oplossingen als onderdeel van je digitale werkplek
✓ Configureer je online kantoor in een paar klikken en je bent klaar voor werk
✓ Til je teams-gestuurde samenwerking naar een hoger niveau

Valo Connect

Valo is een betaalbaar social intranet

De implementatie van een social intranet is heel betaalbaar! Daarnaast betaal je in één keer het Valo-pakket dat je een leven lang kunt gebruiken. Door de verschillende add-ons kan de prijs van je social intranet verschillen. Vraag bij Eric een vrijblijvende offerte aan, hij kan je helpen bij alle vragen rondom jouw (komende) social intranet.

Whitepaper: jouw intranet in Microsoft 365

valo whitepaper
Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Whitepaper
Intranet