Met eigen ogen zien hoe je een intranet maakt in Microsoft 365? Schrijf je dan nu in!

Een intranet is niet zomaar een communicatiemiddel; het is jouw digitale startpunt van je werkdag. En guess what: je hebt alle tools om een krachtig intranet te bouwen al in huis! Met Microsoft 365 kun je een volledig functioneel intranet bouwen. Dat ook nog in lijn ligt met het IT-beleid.

Dankzij de snelle ontwikkelingen voor eindgebruikers, de uitgebreide mogelijkheden voor content editors en de naadloze integratie met Microsoft Teams biedt Microsoft 365 de perfecte basis voor jouw intranet. Je verhoogt het gebruiksgemak aanzienlijk én met de laatste mogelijkheden kun je er zelfs gemakkelijk een geheel gepersonaliseerde ervaring van maken. En omdat je vooral gebruik maakt van alle mogelijkheden die Microsoft 365 al biedt, is de basis voor het intranet relatief snel op te zetten. Het koppelen van de functies binnen Microsoft biedt zelfs nog veel meer voordelen.

Op 30 januari laten we je graag zien hoe je Microsoft voor je laat werken als het gaat om jouw intranet.

Collega Marcel

Lunchsessie: Zo snel staat de basis van jouw intranet als je gebruik maakt van de mogelijkheden in Microsoft 365

We gaan niet alleen praten, maar ook bouwen! We nodigen je uit voor een hands-on sessie waarin we samen een intranet bouwen met Microsoft 365. Op 30 januari zie je hoe je Microsoft voor je kunt laten werken. Een unieke kans om jouw intranet naar een hoger niveau te tillen met de tools die je al in huis hebt.

Wanneer: 30 januari 2024

Waar: bij ons in Bunnik

Hoe laat: van 11:30 tot 13:30 uur

We gaan lunchen & bouwen van 11:30 – 13:00 uur, afgesloten door een Q&A tot 13:30 uur.

Schrijf je nu in voor onze lunchsessie op dinsdag 30 januari! We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en interactie, dus er is een beperkt aantal plaatsen voor dit event beschikbaar.

Voornaam*
Achternaam
Email*
Bedrijf*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Seminar
Intranet

Meer informatie

Wil je meer weten over intranet met Microsoft 365? Ben je toch benieuwd naar een add-on? Of maak je liever een 1-op-1 afspraak voor een demo? Plan dan via onderstaande knop een afspraak in met Eric.