In Algemeen, Microsoft 365

Al jaren is c)solutions trotse Gold Partner van Microsoft. Dit partnership levert onze klanten en c)solutions als organisatie verschillende voordelen op, zoals directe toegang tot de kennis van Microsoft zelf. Recent heeft Microsoft hun partnershipprogramma aangepast. De nieuwe partnershipstructuur past beter bij de brede dienstverlening van Microsoft. Bedrijven kunnen nu op 6 onderdelen aantonen dat zij specialist zijn. Eén van deze onderdelen is het domein Modern Work. Dit domein sluit goed aan op de diensten van c)solutions; het installeren van moderne werkplekken om productiviteit te verhogen en hybride te werken.

Gecertificeerd Microsoft Partner

Eind 2022 heeft c)solutions succesvol aangetoond dat zij voldoet aan de specificaties en eisen die Microsoft stelt aan het domein Modern Work. Operationeel manager Erik Jan: “Onze medewerkers hebben de benodigde examens behaald en onze klantomgevingen zijn van de juiste kwaliteit. Het behalen van deze competenties is niet eenvoudig. Wij zijn er dan ook trots op dat wij ons Microsoft Solution Partner Modern Work mogen noemen.”

modern-work-security-offers-2

Wat zijn de voordelen?

“Als Solution Partner hebben we aangetoond te beschikken over de juiste vaardigheden en mogelijkheden voor het succesvol implementeren van Microsoft-oplossingen voor onze klanten. Als klant kun je ervan op aan dat wij als Microsoft Solution Partner de kwaliteit leveren die Microsoft verwacht van haar partners. Onze consultants hebben diepgaande kennis van de Microsoft-producten en -oplossingen, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben toegang tot licenties, ontwikkelomgevingen en hebben rechtstreeks contact met de medewerkers van Microsoft. En zo profiteren onze klanten (in)direct van de betrokkenheid van Microsoft-medewerkers tijdens projecten.”

Ook ISO-gecertificeerd!

Naast deze Microsoft certificering is c)solutions ook ISO-gecertificeerd. Zowel ISO 9001 als ISO 27001 . Dit is de internationale standaard voor kwaliteitsmanagementsysteem en informatiebeveiliging. Is jouw organisatie bezig met ISO-certificering? Vraag dan onze whitepaper op over het borgen van kwaliteit met Omnia via de gele knop hieronder. Deze oplossing van Omnia ondersteunt jouw kwaliteitsmanagement voor ISO 9001 van begin tot eind.

Borg jouw ISO 9001 kwaliteitsmanagement met het KMS van Omnia

CollabDays eventC-Day juni 2023