NN Netherlands INC.

Een nieuw SharePoint platform

NN Netherlands B.V. maakt deel uit van NN Inc., genoteerd op de Amerikaanse NASDAQ. NN Inc. produceert en levert hoogwaardige componenten voor de lagerindustrie zoals rollen, kogels, kooien en afdichtingen. NN Inc. heeft de fabrieken in Veenendaal in 2003 overgenomen en heeft bedrijven in de USA, Italië, Slowakije en China. Klanten van NN Netherlands zijn lagerfabrikanten wereldwijd voor zowel de automobiel- als de overige industrie.

Met 2 fabrieken en circa 330 medewerkers maakt NN Netherlands al meer dan 50 jaar deel uit van de Veenendaalse industrie. De onderneming maakt interessante ontwikkelingen door en profileert zich nu als producent èn leverancier van precisie lagercomponenten wereldwijd. Nieuwe klanten en nieuwe markten geven deze opdrachtgever de kans de productie verder uit te breiden, zowel in Veenendaal als in nieuw op te richten productiefaciliteiten.

Een social intranet op basis van SharePoint

Om deze productie uitbreiding alsmede de communicatie en informatievoorziening naar zowel de wereldwijde vestigingen van NN Netherlands als de toeleveranciers en klanten te optimaliseren is er gekozen voor het SharePoint platform.

c)solutions heeft een Intranet op basis van SharePoint 2010 geïmplementeerd waarmee de volgende functionaliteiten gefaciliteerd zijn:

Centraal intern communicatiemiddel waarbij medewerkers van heel NN Inc. de mogelijkheid wordt geboden om:
 • Samen te werken en eenvoudig informatie uit te kunnen wisselen.
 • Het traceren van volgtijden van de gereedschappen die gefabriceerd worden.
 • Middel om workflow processen op te kunnen opstarten of juist af te wikkelen.
 • Centraal startpunt en portaal voor HRM doeleinden.
 • Ontsluiting van rol-gebaseerde informatie naar klanten en toeleveranciers.

Meer weten over SharePoint?

Meer weten over onze SharePoint oplossingen? Of nog niet helemaal zeker of SharePoint geschikt is voor jouw organisatie? Wij vertellen je graag meer. Neem contact op!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Related Projects