Korade

Vanuit een pro-actieve houding willen wij een maximale bijdrage leveren aan de doelstellingen van onze klanten en meedenken over de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Als dienstverlenende organisatie wordt Korade gemaakt door de mensen waaruit zij bestaat. Korade consultants zijn betrokken, vooruitstrevend, flexibel, doelgericht en houden van een uitdaging.

Juist deze combinatie van kennis en persoonlijkheid maakt ons uniek en maakt dat wij in staat zijn oplossingen te leveren waarmee u direct geholpen bent in uw bedrijfsvoering. De langdurige relaties met inmiddels meer dan 200 tevreden Infor / Baan klanten zijn daarvan het bewijs.

Korade levert een brede dienstverlening; variërend van het implementeren, beheren en optimaliseren van Infor Baan, ERP LN (Triton, Baan IV, Baan ERP en ERP LN)systemen, het realiseren van management informatie tot projectmanagement, veranderingsmanagement en interim management. Op deze wijze kunnen onze klanten sneller en beter hun producten op de markt brengen en hun marktpositie behouden of zelfs verbeteren.

Korade is onderdeel van de Claresco groep. De Claresco groep wil voor haar klanten het aanspreekpunt zijn voor alle vragen op het gebied van automatisering en optimalisatie van de bedrijfsprocessen, internet en informatie analyse.

Neem contact op met Korade voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Bezoek de nieuwe website: http://www.korade.nl.

Related Projects