pand Hertek-uitsnede1kopie

Hertek heeft de afgelopen jaren succesvol haar backoffice processen verbeterd door een nieuw ERP systeem in gebruik te nemen. Hierna was het tijd om ook haar front-office verder te innoveren inclusief de introductie van een nieuwe huisstijl. Hiervoor is een project gestart met als doel om gefaseerd een nieuwe website (www.hertek.nl) inclusief DMS, webshop, KPI rapportage en intranet te realiseren met de inzet van Microsoft SharePoint.

Qua vormgeving geldt dat de “out of the box” SharePoint layout voor de website vervangen dient te worden voor een vormgeving met een aansprekende look and feel die recht doet aan de kernwaarden waaroor Hertek met zijn ruim 100 mederkers voor staat nl: professioneel, vertrouwen, focus op de mens en enthousiast.

c)solutions is door Hertek geselecteerd om de nieuwe website, webshop, document management systeem, KPI dashboard en Intranet te gaan realiseren met SharePoint

Tevens helpt c)solutons Hertek met de optimalisatie van vindbaarheid binnen Google en de communicatie met klanten en prospects met behulp van Online Marketing Software van Copernica.

Related Projects