gallagher

Gallagher innoveert met de Gallagher SalesPortal gekoppeld aan Infor Baan IV. Als onderdeel van haar innovatieplan gaat Handelsonderneming Gallagher uit Groningen een SalesPortal realiseren voor haar dealers. De SalesPortal bestaat uit een webshop, een afgeschermd dealerportaal en een bestelmodule, waarvan de inhoud van de winkelwagen als order naar Infor Baan IV gaat. Tevens wordt het portaal voorzien van artikel-, prijs- en voorraadinformatie die online uit Infor Baan IV gehaald wordt. Het gehele portaal zal middels een CMS (SharePoint) te beheren zijn door Gallagher zelf.

Na een uitgebreid selectieproces is aan Korade de order gegund om de SalesPortal op basis van SharePoint met een naadloze integratie naar Infor Baan IV te realiseren. De Gallagher SalesPortal is recent live gagaan en in meerdere landen en talen uitgerold.

Korade realiseert deze opdracht samen met haar zusterbedrijf c)solutions.

De reden om voor Korade/ c)solutions te kiezen was de uitgebreide Infor Baan / ERP LN expertise in combinatie met de uitgebreide kennis van nieuwe media en bewezen expertise op het gebied van integratie van frontoffice en backoffice applicaties.

Over Gallagher
Gallagher Europe te Groningen is een handelsonderneming / leverancier van elektrische afrastering, schrikdraadapparatuur, beveiligingssystemen en landbouwminiaturen (farming toys). De internationale handelsonderneming heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland en Zweden en ruim 120 medewerk(st)ers. Gallagher Europe ondersteunt vanuit de vestigingen Groningen & Adorp de verkooporganisaties in de Europese landen op het gebied van management, logistiek, ICT, service en marketing.

Related Projects