office365-connectors

Maak kennis met een van de nieuwste functionaliteiten van Office365, Office 365 Connectors. Deze Connectors maken het mogelijk informatie uit veelgebruikte  online diensten zoals Twitter, Mailchimp of Trello koppelen aan je Office Group.

Office 365 Group connecten met andere online diensten

Je kunt Connectors gebruiken om de leden van een bepaalde Office Group op de hoogte te houden over interessante inhoud en updates van andere services die je regelmatig gebruikt. Er zijn al veel standaard Conncectors naar verschillende services waaronder: Trello, Zendesk, Mailchimp, Bing, Twitter, Groove, Github, Salesforce en Wunderlist.

Hoe werkt het?

Via Outlook Groups van Office365 kun je een nieuwe groep aanmaken en hierin de gewenste Connector(s) toevoegen. Wanneer je een tool of dienst toevoegt aan een groep, kan iedereen in die groep de berichten van die dienst zien. Onderstaande video legt stap voor stap uit hoe je Office 365 Connectors kunt toepassen.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek! Neem contact op met c)solutions:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Recent Posts