In Office 365
office-lens

Wil je makkelijk documenten scannen en delen? Deze app laat gebruikers allerlei soorten documenten scannen, om ze vervolgens op slimme manieren te digitaliseren. Met Office Lens kun je foto’s van whiteboards en documenten knippen, verbeteren, leesbaar maken en opslaan in OneNote. Converteer deze afbeeldingen direct in PDF-, Word- en PowerPoint-bestanden.

Een draagbare scanner

Office Lens maakt het mogelijk om via de camera van je mobiele device allerlei documenten te scannen, of het nu bonnetjes, notities, visitekaartjes of whiteboards zijn. De scan is vervolgens met Office-apps aan te passen, die je vanuit de app per scan kunt uitkiezen. Als laatste heb je de mogelijkheid om de gescande bestanden naar OneNote of OneDrive van Microsoft te uploaden.

Volledige integratie met je Microsoft apps

Natuurlijk zijn er zijn al tal van scan-apps voor Windows, Android en iOS, toch biedt Office Lens een voordeel dat geen enkele andere scan-app heeft: nauwe integratie met Microsoft-apps. De app werkt zoals je van een scan-app mag verwachten. Richt de camera van je telefoon op een document, kassabon of whiteboard en Office Lens maakt er een goed leesbare scan van. Een scan hoeft niet recht van voren gemaakt te worden, maar werkt ook prima vanuit een hoek. De app knipt het document zelf uit, maakt het recht en maakt bovendien de tekst doorzoekbaar.

Download Office Lens gratis

Download Office Lens gratis voor iOS en Android.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek! Neem contact op met c)solutions:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Recent Posts