In Valo

Onze partner Valo heeft een toegewijd team aan Microsoft 365 experts in huis. Valo is een voorloper op het gebied van intranet en aansluitende oplossingen voor een moderne en digitale werkplek. En de nieuwe Valo Ideas Release is uit! Valo introduceert hun nieuwe update met de term ‘Valo Ideas 2.0’. Ben je benieuwd naar alle nieuwe mogelijkheden? Lees snel verder.

De focus van de nieuwe Valo Ideas release ligt op het verbeteren van de gebruikerservaring. De nieuwe update brengt je een heleboel nieuwe functionaliteiten. Met aanvullende verbeteringen in het levenscyclusbeheer en nieuwe workflow voor ideeën. Denk ook aan het verfijnd delen van ideeën en communicatieprocessen, verbeteringen in de dialoog met campagnedetails en een beter Valo Ideas-updateproces.

Beheer of archiveer ideeën

Campagne eigenaren kunnen nu ideeën archiveren zodra ze het einde van de levenscyclus hebben bereikt. Ook kunnen ideeën die per ongeluk zijn aangemaakt of niet langer nodig zijn worden verwijderd.

Bijlagen en beheer

Bij het delen van een idee kunnen gebruikers nu een overeenkomende bijlage bij hun idee uploaden. Je kunt de bijlagen eenvoudig uploaden of slepen naar de inhoud en details van een idee of campagne.

Bespreek je ideeën verder met je collega’s door gebruik te maken van de nieuwste functie die  native geïntegreerd is in de functie “Een vergadering plannen” in Microsoft Teams.

Op basis van de feedback van klanten is er een nieuwe functie die de gebruiker van het eerste idee niet toestaat wijzigingen aan te brengen in de status van een idee. Alleen besluitvormers, zoals campagne-eigenaren en teameigenaren, kunnen de status van een idee wijzigen als onderdeel van het ideeënbeheer.

Het dialoogvenster met campagnedetails bevat nu een actie om alle ideeën van een campagne te laten zien. Op dezelfde manier kan een nieuw idee worden aangemaakt onder een bestaande campagne met dezelfde campagnedetails.

Het nieuwe teamfilter maakt het eenvoudiger om te filteren op specifieke campagnes. Daarnaast kan het campagnedashboard nu worden gesorteerd op laatste campagnes. En zou heb jij een goed overzicht omtrent alle bestaande campagnes.

De Valo Ideas bot

Bij het maken van een idee plaatst de Valo Ideas Bot een bericht in de geselecteerde campagne. Zodra jij hier een opmerking bij plaatst, zal Valo Idea-bot de gebruiker die het idee voorstelt automatisch op de hoogte stellen.

Hiermee ben je weer helemaal up-to-date! Als Valo Premium Partner beantwoorden we graag jouw vragen over Valo. Ben je ergens benieuwd naar? Neem gerust contact met ons op.

Ideeënbeheer

Lifecycle en workflows

Manage je campagnes

Wil je meer weten over Valo Ideas?

We vertellen je als Valo Premium Partner graag alles wat je wil weten. Neem contact op met Eric via het contactformulier!

Recommended Posts