Wij werken samen met…

logo

Microsoft Gold Partner

Als ‘Microsoft Gold Partner’ vertegenwoordigen we het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft-technologieën en werken we nauw samen met Microsoft. Zo hebben wij toegang tot een Technical Services Coordinator en een uitgebreide Microsoft Knowledge Base.
www.microsoft.com

grey-microsoft-education

Microsoft Authorized Education Partner

c)solutions is lid van het Microsoft Education Partner Network en is tevens Authorized Education Partner. Met de marktkennis en specifieke kennis van de academische licentie structuren bewijzen wij academische instellingen op een hoog niveau te adviseren.
www.mepn.com

valo-intranet

Valo Intranet

Kant en klaar intranet op Office 365 en SharePoint; dat is Valo. Een eenvoudig intranet met een kost-effectieve, vaste prijs. Het juiste gereedschap voor effectievere werkdagen.
www.valointranet.com

grey-iqbs

iqbs

Hoe kun je je medewerkers helpen sneller betere beslissingen te nemen en zo hun productiviteit laten stijgen? Door ze toegang te geven tot gegevens die zij nodig hebben, waar deze informatie zich ook bevindt. Ons ‘zusje’ iqbs is net als c)solutions onderdeel van de Clareso Groep en is gespecialiseerd is Business Intelligence voor Infor- en SAP-gebruikers. Dé manier om werknemers hun werkzaamheden effectiever uit te laten voeren.
www.iqbs.nl

grey-korade

Korade

Korade levert een brede dienstverlening; variërend van het implementeren, beheren en optimaliseren van Infor Baan, ERP LN (Triton,Baan IV, Baan ERP en ERP LN) systemen, het realiseren van management informatie tot projectmanagement, veranderingsmanagement en interim management.
www.korade.nl

logo_grijs

erp|open

erp|open biedt oplossingen die taken versnellen, processen verbeteren en inzicht scheppen. Al meer dan vijftien jaar lang. Als specialist in het optimaliseren van bedrijfsprocessen kiest erp|open voor ideeën die naadloos aansluiten op de realiteit van de werkvloer.
www.erpopen.nl

grey-mendix

Mendix

Mendix maakt het mogelijk sneller en beter web- en mobiele bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, integreren en aan te passen aan veranderende processen. Hierdoor is er niet in maanden maar al in dagen resultaat te boeken. Samen met Medix bouwen wij aan gebruiksvriendelijke apps waarbij snelheid, eenvoud en kwaliteit de sleutelwoorden zijn.
www.mendix.com

grey-financial-suite

Financial Suite

Financial Suite biedt oplossingen die zorgen voor efficiënte bedrijfsprocessen. Het is dé manier voor het project- en procesmatig beheren van taken en documenten voor regelmatig terugkerende werkzaamheden op het gebied van finance, juridisch, kwaliteitsmanagement en projectmanagement.
www.financialsuite.net

exclaimer_logo

Exclaimer

Exclaimer heeft wereldwijd 42 miljoen gebruikers en 13 jaar ervaring met de levering en ondersteuning van software voor Exchange en Outlook. Zij zijn een Microsoft Gold Independent Software Vendor, een CompTIA Corporate Member en zijn tevens lid van de IAMCP (International Association of Microsoft Channel Partners).
www.exclaimer.nl