In Algemeen

Trots! We zijn gecertificeerd voor ISO 27001. De afgelopen tijd zijn we druk geweest met de certificering en het inzichtelijk maken van informatiebeveiliging daarvoor. Allemaal om je voortaan nog beter te kunnen helpen natuurlijk!

Wat ISO 27001 inhoudt

Het is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Bij ISO gaat het erom hoe je procesmatig om kunt gaan met het beveiligen van informatie. ISO/IEC 27001 is onderdeel van de ISO/IEC 27001-serie; de internationaal bekende norm voor het Information Security Management Systeem (ISMS). Dankzij dit managementsysteem voor informatiebeveiliging hebben we meer vrijheid om te groeien en te innoveren waarbij de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie blijfgewaarborgd.  

Wij hadden het ISO 9001 certificaat al, maar ISO 27001 is hier een goede aanvulling op. Zo kunnen we voortaan in meer projecten meedenken.

Voor de vastlegging van de regels in ISO 27001 hebben we natuurlijk gebruik gemaakt van onze vertrouwde technologie. Voor de ISO 9001 certificering maakten we al een template voor ‘Kwaliteit Management System’ (KMS). Ook deze keer hebben we de mogelijkheden van SharePoint optimaal ingezet om de regels in het Information Security Management Systeem (ISMS) vast te leggen. 

iso 27001 c)solutions

Zoek je ook een Kwaliteit Management System?

Eerder maakten wij hiervoor een template in SharePoint, zodat het ook voor jou makkelijk in gebruik is.

Recent Posts
csolutions Microsoft Gold Partner