In Algemeen, Microsoft

c)solutions is al jaren Microsoft Gold Partner. Maar wat houdt dit in en waarom is het slim om met een Gold Partner samen te werken? We zoomen vandaag in op de voordelen die je krijgt als je samenwerkt met een Microsoft Gold Partner. Zo weet je wat je kunt verwachten en hoe wij jou verder kunnen helpen om Microsoft solutions te implementeren.

Gecertificeerd Microsoft Partner

Als gecertificeerde aanbieder laat je zien dat je specialist bent in Microsoft solutions. Microsoft implementeert hun software niet zelf bij klanten, maar dit wordt compleet verzorgd door hun grote partnernetwerk. c)solutions is Microsoft Gold Partner, waarbij wij de implementatie en verkoop van verschillende oplossingen uit de Microsoft 365 familie verzorgen.

De eisen die Microsoft stelt aan een partnerschap is dat hun partner minstens vijf jaar actief moet zijn op de markt en dat de medewerkers moeten voldoen aan verschillende certificeringen. Er zijn meerdere gradaties mogelijk, denk aan Silver-, Gold- of certified training partners. Als Microsoft Gold Partner ben je partner van het hoogste niveau. Dat betekent dat de aanbieder als een van de beste de Microsoft technologie implementeert bij klanten. De medewerkers hebben de vereiste kennis in huis om met expertise te kunnen adviseren en ondersteunen in (in ons geval) Microsoft 365 oplossingen.

Project Portfolio Management: Expertise en inzicht in het ontwerpen, bouwen en implementeren van Project Management-oplossingen op basis van het Power Platform.

Cloud Productivity: Expertise in het leveren van innovatieve Office 365-oplossingen en laat zien hoe we klanten gericht helpen bij het implementeren en beheren van applicaties zoals Exchange Online, SharePoint Online en Teams.

Application Development: Expertise in technische vaardigheden bij het ontwerpen, ontwikkelen en bewaken van cloud- en webgebaseerde applicaties voor klanten in Azure of Microsoft 365.

Content & Collaboration: Aantoonbare vaardigheden in het ontwikkelen van efficiënte en effectieve samenwerkings- en communicatiehubs in een bedrijfsomgeving op platforms zoals SharePoint (online, on-premises en hybride), OneDrive en Teams.

Messaging: Aantoonbare vaardigheden in Microsoft 365 messaging- en Exchange-mogelijkheden tonen om ontvangers, machtigingen en e-mailstromen in hybride en cloudomgevingen te implementeren, configureren en bewaken.

Wil je relevante Microsoft 365 ontwikkelingen volgen?

Blijf via c)solutions op de hoogte van het laatste Microsoft nieuws.

Voordelen van een Microsoft Gold partner

We zijn trots dat wij de titel Microsoft Gold Partner mogen dragen. Door onze jarenlange ervaring, kennis en up-to-date Microsoft certificeringen kunnen we jou melden dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste Microsoft 365 ontwikkelingen. Zo kunnen we onze klanten de beste kennis en gebruikerservaring bieden.

Omdat we lid zijn van het partnernetwerk kunnen we Microsoft trainingen aanbieden, waarbij we de inhoud van Microsoft kunnen gebruiken om onze klanten te trainen. Hierdoor is de eindgebruiker verzekerd van trainingen op basis van de nieuwste technologie. Daarnaast is ons zusterbedrijf iqbs gespecialiseerd in Microsoft Business Intelligence oplossingen, waardoor we bijvoorbeeld Teams en Power BI nog beter op elkaar af kunnen stemmen.

Daarnaast hebben we Microsoft gecertificeerde medewerkers die aan de hoogste eisen voldoen om de (op Microsoft gebaseerde) solutions bij klanten te implementeren. Hierdoor kunnen we klanten goed blijven adviseren en ondersteunen in het gebruik van Microsoft.

Meer weten over de voordelen om met een Microsoft Gold Partner te werken?

Neem contact op! We leggen het je graag uit tijdens een vrijblijvend gesprek.

Recent Posts
Skype Teams 2021