In Cloud, Office 365, SharePoint

Microsoft Ignite Afterparty 2018

Nieuwsgierig naar het nieuwste wat Microsoft te brengen heeft maar geen mogelijkheid gehad om Microsoft Ignite in Orlando bij te wonen? Geen zorgen! c)solutions haalt Ignite een stukje dichter naar huis. Alle kennis die we opdeden in Orlando delen we graag met je.

Wie, wat, waar?

Als Microsoft Gold Partner was c)solutions uiteraard te vinden op Microsoft Ignite in Florida, één van ‘s werelds grootste conferenties voor IT-specialisten. De kennis die wij hier opdeden delen we graag met je. Daarom organiseren wij een gratis en vrijblijvend kennisevent met daarin alle aankondigingen en innovaties van Microsoft, samengevat in één interactieve middag. Dit event is voor iedereen die meer wil weten over de volgende stappen van Microsoft op het gebied van productiviteit, teamwork, data en cloud. Je bent van harte uitgenodigd!

Aanmelden gratis inspiratiesessie

Wij laten je tijdens onze Microsoft Ignite Afterparty kennis maken met de toekomstvisie van Microsoft. Maar ook met de mogelijkheden van de nieuwe ontwikkelingen binnen SharePoint, Office 365 (NextGen Portals Video, Delve en Infopedia) (Office Groups en Sway), Azure, Skype for Business en Yammer. Best practices, innovaties en trends staan hierbij centraal.

Een social intranet op Office 365/SharePoint?

Meer weten over onze social intranet oplossing op Office 365/SharePoint? Of nog niet helemaal zeker of duit geschikt is voor jouw organisatie? Wij laten je graag een gratis en vrijblijvende demo zien. Neem contact op!

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Laat een bericht achter

    Recent Posts