In Algemeen

We zijn ISO 9001 gecertificeerd!

Hoera! Vanaf nu is c)solutions ISO 9001:2015 gecertificeerd. Hiermee hopen we je voortaan nog beter te kunnen helpen.

Certificering

Om de kwaliteit van onze diensten te bewijzen en waarborgen zijn we vanaf nu ISO 9001:2015 gecertificeerd. De volledige Claresco Groep, waarvan c)solutions onderdeel is, is gecertificeerd voor het bieden van ICT-oplossingen op het gebied van automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen, internet en informatieanalyse. Voor c)solutions betekent dit een certificaat in consultancy ten aanzien van IT software systemen.

In de afgelopen weken zijn alle interne en externe processen geregistreerd en we gaan zo voor een continue verbetering van onze kwaliteit. Onze processen bieden de best mogelijke advisering en ondersteuning. Wij nemen alleen genoegen met het beste.

Speciaal voor jou

De certificering in kwaliteitsmanagement betekent dat onze diensten voldoen aan de behoeften, eisen en wensen van klanten en belanghebbenden. Alle mensen in onze organisatie zijn competent en we zorgen dat onze kennis blijvend wordt gevoed om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. We streven er altijd naar jouw verwachtingen te overstijgen.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Kijk bij onze oplossingen of neem contact met ons op!

Recent Posts
Surface earbuds