werk-gaat-niet-over-waar-je-bent

Het is geen toeval dat organisaties hun medewerkers steeds vaker in de gelegenheid stellen om ook buiten het kantoor verbinding te maken. Werkgevers hebben minstens zoveel baat bij mobiel werken als werknemers.

Voordelen

De voordelen van een mobiel werken zijn aantoonbaar, volgens wereldwijd opererende organisaties die hier ervaring mee hebben. Organisaties die kiezen voor een mobiele werkomgeving, geven aan dat hun medewerkers tevredener en productiever zijn. Bovendien zijn de kosten lager. Zo zou elke mobiele medewerker naar schatting 240 extra uren werk per jaar produceren. Dat is zes extra weken werk.

Overal en altijd productief met Office 365

Zorg dat jouw medewerkers mobiel kunnen werken door productiviteitsbarrières weg te nemen. Vertrouwde programma’s zoals Outlook, Word, Excel, Skype voor Bedrijven en Yammer zijn overal en altijd te gebruiken. In het moderne landschap van mobiel werken, moet iedereen vanaf vrijwel elke locatie kunnen samenwerken en productief kunnen zijn. Uiteraard vanaf hun favoriete apparaat.

77% van de werknemers zegt productiever te zijn wanneer hij niet op kantoor werkt.

Gratis inspiratiesessie: Kennismaken met Office 365

Maak kennis met de vrijheid en flexibiliteit om overal te kunnen werken, terwijl gegevens en toepassingen goed zijn beveiligd. Ontdek de voordelen van Office 365 voor jouw organisatie in ons gratis en vrijblijvende seminar.

Bekijk het whitepaper ‘Werk gaat niet over waar je bent, maar wat je doet.’

De moderne werknemer is niet gebonden aan zijn werkplek. Wat houdt jou (of jouw werknemers) tegen om overal te werken?

De mogelijkheid om mensen mobiel te laten werken, is maar een van de vele voordelen van de cloud. Bekijk deze infographic om te zien wat de vijf belangrijkste redenen voor uw organisatie zijn om een transitie naar de cloud te overwegen.

Meer weten over Office 365? Wij vertellen je graag meer.

    Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek! Neem contact op met c)solutions:

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Laat een bericht achter

    Recent Posts