office-7redenen

De vergelijking van een samenwerkingssuite met individuele oplossingen heeft duidelijk aangetoond dat een suite aanzienlijke voordelen biedt boven afzonderlijke hulpprogramma’s. Met een suite bespaar je tijd en geld, en kun je de productiviteit verbeteren.

Een directe vergelijking

Nu er zoveel opties voor samenwerking en productiviteit zijn, kun je je afvragen wat het voordeel is van een alomvattende suite vergeleken met individuele oplossingen. We vergelijken het samenwerkingsplatform van Office 365 stapsgewijze met zelfstandige hulpprogramma’s voor bedrijven.

Kosten voordelen

Voor systemen van één enkele verkoper zijn de licentiekosten meestal lager. Hierdoor blijven er extra resources over voor programma’s om je bedrijf te laten groeien.

Minder werk en minder zorgen

Wanneer hulpprogramma’s zijn gelicentieerd bij een enkele provider, is het bijwerken en onderhouden van het systeem eenvoudiger.

1 uur per dag is de gemiddelde tijd die werknemers kunnen besparen wanneer ze een samenwerkingssuite met hulpprogramma’s gebruiken

Consistente beveiliging

Wanneer beveiligingscontrole, autorisaties en gebruikersmachtigingen worden uitgevoerd voor één systeem, zijn afwijkingen en aanvallen gemakkelijker te ontdekken.

Office 365 vs. individuele oplossingen

Maak ook gebruik van deze voordelen en zorg ervoor dat je teams kunnen samenwerken en meer gedaan krijgen via het veiligste Office 365-cloudplatform voor productiviteit en communicatie ooit. Bekijk hoe het samenwerkingsplatform van Office 365 uit de bus komt in een stapsgewijze vergelijking met zelfstandige hulpprogramma’s voor bedrijven.

Bezoek ons seminar

Maak kennis met de vrijheid en flexibiliteit om overal te kunnen werken, terwijl gegevens en toepassingen goed zijn beveiligd. Ontdek de voordelen van Office 365 voor jouw organisatie in ons gratis en vrijblijvende seminar.

7-redenen-om-office365

Bekijk het whitepaper ‘7 redenen om voor Office 365 te kiezen’

Nu er zoveel opties voor samenwerking en productiviteit zijn, kun je je afvragen wat het voordeel is van een alomvattende suite vergeleken met individuele oplossingen. Bekijk hoe het samenwerkingsplatform van Office 365 uit de bus komt in een stapsgewijze vergelijking met zelfstandige hulpprogramma’s voor bedrijven.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek! Neem contact op met c)solutions:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Recent Posts
  Tony's Chocolonely - office 365