wat-je-moet-weten-over-office

Het spreekt voor zich dat een overstap naar de cloud geen eenvoudige beslissing is. Daarom hebben we antwoorden verzameld op de meestgestelde vragen over de migratie naar Office 365 en hoe dit kan bijdragen aan bedrijfsgroei.

Is het veilig?

Ja, Office 365 is de veiligste Office ooit. Je hebt hard gewerkt om jouw bedrijf succesvol te maken. Eén gegevenslek kan echter desastreuze gevolgen hebben Wij beschouwen gegevensbeveiliging dan ook als onze hoogte prioriteit. Office 365 beschikt over ongeëvenaarde, best-in-class beveiligingsvoorzieningen waarmee jouw kritieke bedrijfsgegevens veilig blijven, zelfs wanneer apparaten kwijt zijn geraakt of gestolen.

Wie gebruikt het nog meer?

Gezien de ontelbare manieren om samen te werken en te vernieuwen, is het niet vreemd dat vooruitstrevende bedrijven, zowel start-ups als gerenommeerde ondernemingen, kiezen voor Office 365. Ongeacht of je een start-up of een grote onderneming bent, er is altijd een abonnement voor Office 365 dat past bij de behoeften van jouw bedrijf en bedrijfstak.

Wat kost het?

Een goede oplossing voor het ene bedrijf hoeft natuurlijk niet de juiste oplossing te zijn voor een ander bedrijf. Met Office 365 kun je kiezen uit verschillende soorten abonnementen. Vergelijk de waarde van elk abonnement met jouw behoeften om zo de juiste match te vinden. (zie whitepaper)

Gratis inspiratiesessie: Kennismaken met Office 365

Maak kennis met de vrijheid en flexibiliteit om overal te kunnen werken, terwijl gegevens en toepassingen goed zijn beveiligd. Ontdek de voordelen van Office 365 voor jouw organisatie in ons gratis en vrijblijvende seminar.

wat-je-moet-weten-over-office

Bekijk het whitepaper ‘De meestgestelde vragen over Office 365’ voor meer informatie over Office 365.

Als je op zoek bent naar een productiviteitsomgeving die voldoet aan al jouw bedrijfsbehoeften, is Office 365 de perfecte oplossing. Van tools voor communicatie en samenwerking tot mobiliteit en business intelligence: er valt veel te vertellen over wat Office 365 jouw bedrijf allemaal te bieden heeft. Meer weten over Office 365? Wij vertellen je graag meer.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek! Neem contact op met c)solutions:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Recent Posts