pozer-apps

Altijd al je eigen app willen bouwen, maar beschik je niet over de benodigde programmeerskills? Geen enkel probleem: met PowerApps is programmeerkennis niet langer een vereiste. 

Zelf data bij elkaar brengen

Het doel van PowerApps is om data die door het gehele bedrijf is opgeslagen centraal toegankelijk en inzichtelijk te maken. Microsoft maakt hiervoor gebruik van de infrastructuur van clouddienst Azure om deze data te verzamelen en in de app te bundelen. Programmeerkennis is geen vereiste om met PowerApps aan de slag te gaan: met behulp van een template, tooling framework en API’s (Application Programming Interface) is het mogelijk om een eigen app te bouwen. Naast Office 365 en OneDrive zijn ook de API’s van onder meer Dropbox, Dynamics CRM, Salesforce, SAP, Oracle, SharePoint en SQL Server beschikbaar.

Microsoft geeft voorbeelden van apps die helpen met evenementen plannen, verkoopcijfers inzichtelijk maken, apparatuur reserveren voor werknemers, polls onder werknemers houden en een interactieve catalogus van een inventaris bijhouden.

Het werkt op alle apparaten

Maak en deel apps vanaf telefoons, tablets of desktops, en ze werken onmiddellijk via iOS, Android en Windows. PowerApps is nu op basis basis van een invite beschikbaar.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek! Neem contact op met c)solutions:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Recent Posts