Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely is vastbesloten om de wereld van chocolade te veranderen. Winst maken is niet het hoogste doel, het bedrijf wil dat cacaoboeren in Afrika fatsoenlijk van hun productie kunnen leven. Toch groeit Tony’s explosief. De omzet neemt jaarlijks toe en het aantal werknemers stijgt nog steeds. Een flexibele schil is hierbij een vereiste. 

Slim samen werken en samenwerken

Office 365 helpt Tony’s Chocolonely in het nog productiever maken en efficiënter werken van het team. Een PC, Mac, tablet of telefoon, Office 365 werkt op elk apparaat. Zo wordt het snel lezen en beoordelen van content steeds makkelijker en kunnen gedachten en ideeën direct vast worden gelegd. Alle gegevens zijn overal beschikbaar en altijd up-to-date.

Aan de slag voor Tony’s Chocolonely

Inmiddels is c)solutions gestart met een mooie klus in Office 365 voor Tony’s Chocolonely. Dit smaakt naar meer! Als ‘Certified Microsoft Partner’ informeren we je graag naar de mogelijkheden van Office 365. Bezoek ook onze zakelijke Office 365 e-learning omgeving voor demo’s en uitleg.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek! Neem contact op met c)solutions:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Recent Posts