In Office 365, SharePoint, Valo

Een van ’s werelds best presterende Valo-partners

Hoera! c)solutions is uitgeroepen tot één van ’s werelds best presterende Valo-partners en mag zich vanaf nu Valo Premium Partner noemen. Daar zijn wij uiteraard enorm trots op! 

Valo premiumstatus

De Valo premiumstatus is het hoogste niveau in het Valo Partnerprogramma. Valo Premium Partners hebben een bewezen commercieel succes, hoge klanttevredenheid, uitgebreide implementatie-ervaring, hoge productexpertise en een groot Valo-klantenbestand. In totaal telt Valo 19 Premium Partners over de hele wereld.

ValoIntranet_PremiumPartner_Yellow_RGB

Een kant-en-klaar social intranet op Office 365 en SharePoint

Valo Intranet is gebaseerd op Office 365 en SharePoint, maar is niet gelimiteerd tot enkel de SharePoint Online functionaliteiten. Valo is het centrum van alle interne communicatie en teamwerk binnen een organisatie en helpt de medewerkersbetrokkenheid, efficiency en kennisdeling in je organisatie te verhogen. 

Meer weten over Valo?

Tijdens onze Valo inspiratiesessie belichten we de best practices en obstakels op weg naar een succesvol social intranet om jou en je collega’s dichter bij elkaar te brengen en de samenwerking te bevorderen. Ook geven we hier een interactieve Valo demo zodat je Valo zelf kunt ervaren.

Nieuwsgierig naar Valo?

Bezoek onze demo ‘Een social intranet met Office 365′. Tijdens deze middag belichtten we de best practices en obstakels op weg naar een succesvol social intranet. Hierin behandelen we een klant-en-klaar intranet met Valo uitgebreid. Schrijf je gratis in! 

Recent Posts
From Fileshare to Onedrive