In Algemeen

Van 4 t/m 8 mei staat dé Microsoft conferentie van het jaar weer op de agenda. Inspirerende sprekers en boeiende onderwerpen laten je vijf dagen lang kennis maken met de  ‘sparkling future’ van Microsoft.

Microsoft Ignite is een belangrijk evenement voor Microsoft-partners om op de hoogte te blijven van de nieuwe strategieën en technologieën binnen Microsoft. In diverse sessies spelen deze 5 dagen producten als Office 365, SharePoint, Exchange, Skype for Business en Azure de hoofdrol. De verschillende soorten sessies verrijken niet alleen de productinhoudelijke kennis, maar bieden Microsoft-partners ook ondersteuning bij het benaderen van de markt.

Als gewaardeerd Microsoft partner mag c)solutions niet ontbreken op dit evenement. Wij reizen daarom volgende week af naar Chicago om alles te weten te komen over de volgende versie van SharePoint, Office 365, Azure, Skype for Business en Yammer.

Afterparty bij c)solutions

Nieuwsgierig naar het nieuwste wat Microsoft te brengen heeft maar geen mogelijkheid om Ignite bij te wonen? Geen zorgen! c)solutions haalt Ignite een stukje dichter bij huis. Alle kennis die we opdeden in Chicago delen we graag met je. Tijdens ons gratis en vrijblijvende kennisevent op woensdag 20 mei a.s. doen we Chicago nog eens dunnetjes over. Natuurlijk in geheel in Amerikaanse stijl.

Jij bent van harte uitgenodigd!

Recent Posts