9-mythes

Flexibiliteit en de kostenbesparing is voor veel bedrijven de reden om over te stappen naar de cloud. Maar de enorme hoeveelheid tegenstrijdige informatie, zorgt er voor dat bijna niemand weet wat overstappen precies inhoudt. Zo geloven sommige bedrijven bijvoorbeeld onterecht dat Office 365 simpelweg een versie van Office is die enkel via een internetbrowser gebruikt kan worden. Dat is slechts één van de misvattingen over Office 365 die we recht willen zetten. Dit blog helpt alle mythes de wereld uit; alles wat je echt moet weten als je overweegt om over te stappen op Microsoft Office 365.

Mythes over overstappen naar de cloud

Op de zaak, thuis of onderweg, in binnenland en buitenland, altijd je gegevens bij de hand. Kostenbesparing en productiviteitstoename zijn natuurlijk belangrijke voordelen, net als gebruiksgemak en eenvoudige toegang. Maar toch… Als je googelt op ‘veilig werken in de Cloud’ krijg je duizenden resultaten. Het houdt de gemoederen nogal bezig, en de meningen zijn talrijk. Maar de meeste daarvan zijn gebaseerd op mythes.

9 Mythes

 1. Office 365 bestaat enkel uit Office-programma’s in de cloud en ik kan het alleen online gebruiken.
 2. Als we onze data in de cloud opslaan, heeft ons bedrijf geen controle meer over onze technologie.
 3. Data lokaal opslaan is veiliger dan in de cloud bewaren.
 4. Ik moet alles naar de cloud verplaatsen, het is een alles-of-niets-scenario.
 5. Overstappen naar de cloud is teveel voor mijn bedrijf.
 6. Bedrijfsspionnen, cyber-criminelen en andere overheden kunnen bij mijn data in de cloud komen.
 7. Skype en Skype voor Bedrijven zijn hetzelfde.
 8. E-mail in de cloud is helemaal niet handiger.
 9. Door het voortdurend updaten van Office 365 werken mijn bedrijfskritische applicaties niet meer.

Gratis seminar: kennismaken met Office 365

Maak ook gebruik van deze voordelen en zorg ervoor dat je teams kunnen samenwerken en meer gedaan krijgen via het veiligste Office 365-cloudplatform voor productiviteit en communicatie ooit. Bekijk hoe het samenwerkingsplatform van Office 365 uit de bus komt in een stapsgewijze vergelijking met zelfstandige hulpprogramma’s voor bedrijven.

Maak kennis met de vrijheid en flexibiliteit om overal te kunnen werken, terwijl gegevens en toepassingen goed zijn beveiligd. Ontdek de voordelen van Office 365 voor jouw organisatie in ons gratis en vrijblijvende seminar.

mythesoffice365-1

Bekijk het whitepaper ‘9 Mythes over overstappen naar de cloud’

Flexibiliteit en de kostenbesparing is voor veel bedrijven de reden om over te stappen naar de cloud. Maar de enorme hoeveelheid tegenstrijdige informatie, zorgt er voor dat bijna niemand weet wat overstappen precies inhoudt.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Een vraag? Of vastgelopen in eigen denken? Geen paniek! Neem contact op met c)solutions:

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Laat een bericht achter

  Recent Posts