Ontdek de kracht van Microsoft 365 Copilot tijdens onze Lunch & Learn sessie

Microsoft 365 Copilot is jouw persoonlijke AI-assistent binnen Microsoft 365. Het is vergelijkbaar met ChatGPT, maar specifiek ontworpen voor applicaties zoals Teams, Word, Excel en Outlook. Met Copilot kun je moeiteloos tijd besparen door bijvoorbeeld het automatiseren van e-mails, het optimaliseren van presentaties en het verkrijgen van inzicht in jouw prioriteiten. Copilot helpt niet alleen om efficiënter te werken, maar ook om beter georganiseerd te zijn in de dagelijkse taken.

Vanaf nu is Microsoft 365 Copilot ook beschikbaar in het Nederlands, waardoor ook Nederlandse organisaties er nu niet meer omheen kunnen: AI komt het bedrijfsleven binnen. Maar het brengt ook veel vragen met zich mee. Hoe werkt het? Hoe gebruik ik het het best? En zijn mijn bestanden nog wel veilig? Binnenkort organiseren wij een sessie waarin we het gesprek met elkaar aan gaan over deze onderwerpen.

Na onze Lunch & Learn op donderdag 23 mei kun jij je collega’s bijpraten over Copilot.

Lunchsessie: Dit betekent Microsoft Copilot voor jouw werk

Wij verzorgen de lunch tijdens deze interactieve sessie waarin we met elkaar in gesprek gaan over Microsoft 365 Copilot, onder andere over:

  • Live demo: Praktische demonstratie van Copilot binnen verschillende Microsoft 365-applicaties;
  • Kostenplaatje: Welk Microsoft abonnement heb je nodig?
  • Het eerlijke verhaal: Waar je tegenaan loopt als gebruiker en waar Copilot (nog) niet zo goed in is;
  • AI en Veiligheid: Welke beveiligings- en privacy maatregelen neem je als we Copilot gaan gebruiken?
  • Interactieve Q&A: Tijd voor vraag-en-antwoordsessie waar je specifieke vragen kunt stellen.

Deze sessie is ideaal voor Microsoft 365-gebruikers die meer willen weten over de inzet van Copilot in hun organisatie en die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de productiviteit, samenwerking en veiligheid binnen Microsoft 365.

Wanneer: 23 mei

Hoe laat: van 12:00 tot 14:00 uur

Waar: op ons kantoor in Bunnik

Schrijf je nu in voor onze lunchsessie op donderdag 23 mei! We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en interactie, dus er is een beperkt aantal plaatsen voor dit event beschikbaar.

Meer informatie

Wil je meer weten over Microsoft 365? Of maak je liever een 1-op-1 afspraak voor een demo? Plan dan via onderstaande knop een afspraak in met Eric.

eric-csolutions