Loyalere collega’s dankzij betere interne en onderlinge communicatie

Het belang van goede interne communicatie kennen we, net als de traditionele middelen ervoor. Maar waar steeds meer bedrijven het belang ook van gaan inzien is het effect van de juiste onderlinge communicatie tussen collega’s en managers in een organisatie. Ook daarin kan de juiste ondersteuning heel veel waarde toevoegen. In dit webinar nemen we je mee in de grootste uitdagingen en geven we tips die je hierbij gaan helpen.

Onderlinge communicatie van collega’s omvat het delen van informatie, ideeën en meningen tussen collega’s en van collega’s naar managers (en vice versa). Dit kan verbaal maar ook virtueel via verschillende kanalen zoals mail, mobiele apps, et cetera. Wat centraal staat is dat communicatie altijd twee kanten op gaat: content die niet gelezen wordt heeft geen doel. We gaan je laten zien hoe je online communicatie op de juiste manier kunt ondersteunen.

'Employee communication'

Wat is het, waarom is het zo belangrijk en welke invloed heb je daarop als communicatieprofessional?

Laat technologie voor je werken

Het geeft misschien uitdagingen, maar we laten je vooral zien welke voordelen het je biedt. Bijvoorbeeld dankzij Viva Connections.

Life hacks in Microsoft Teams

Zó veel apps en mogelijkheden: we nemen je mee in een optimale Teams-omgeving en leren je tricks om het zelf beter te organiseren.

Webinar: Optimale interne (en onderlinge) communicatie om loyaliteit te verhogen

Laat technologie voor je werken en ontdek hoe je onderlinge communicatie van je collega’s support om het te optimaliseren. We nemen je mee in alledaagse uitdagingen en hoe je deze oplost.

Wie:  Eric – c)solutions – ontvangt gastsprekers Edyta en Ruud van Valo, die alle functionele en technische kennis van Microsoft 365 tooling met je delen

Wanneer: op 31 mei vanaf 9:00 uur

Voor wie: voor communicatie professionals, human resource medewerkers, marketing managers en alle eindgebruikers of andere betrokkenen die de communicatie en samenwerking in zijn/haar team willen optimaliseren

Waar: Online, de deelnamelink volgt via een mail. Vul daarvoor snel het formulier hiernaast in zodat we weten voor welke functies we de inhoud kunnen optimaliseren

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten, waarna we natuurlijk afsluiten met een vragenronde. Omdat we een internationale gastspreker hebben, wordt een deel van het webinar in het Engels gesproken.

Schrijf je nu in voor ons webinar op 31 mei 2022!

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Firma*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Seminar
Valo

Dit zijn de sprekers op 31 mei

Eric is onze allesweter! Hij volgt alle ontwikkelingen van onze partners op de voet en heeft dagelijks contact met onze nieuwste klanten. Dankzij zijn ideeën en korte lijntjes met al onze consultants heeft hij snel het antwoord op alle vragen omtrent Microsoft 365.

Ruud is een technische man, een echte Microsoft 365-pro. Hij houdt van de techniek maar blijft altijd scherp voor de gebruikers en adoptie zodat de techniek je écht meer productief en blij gaat maken met digitale tools.

Edyta is Microsoft MVP en heeft een passie voor alles wat komt kijken bij verandermanagement en gebruik van Microsoft 365. Ze is ervan overtuigd dat technologie de beste vriend is van elke gebruiker in welke rol dan ook. Ze deelt graag haar kennis en spreekt veel bedrijven om te blijven ontdekken wat de échte behoeften zijn vanuit de medewerkers.

Alles voor jouw digitale werkplek

Wil je alvast meer lezen? Bekijk dan eens onze pagina over Microsoft Teams of lees meer over de Valo moderne werkplek.

Microsoft Teams