Een case over het optimaliseren van een onboarding proces (webinar)

De apps en tools van Microsoft’s Power Platform maken het mogelijk om oplossingen te ontwikkelen, processen te automatiseren en je data te analyseren – zonder, of met weinig, code. Dit geeft de mogelijkheid tot heel veel efficiency, met welk (groot of klein) doel dan ook; van het verbeteren van onderhoudsprocedures of het verbeteren van de supply chain tot aan het vergemakkelijken van een onboarding van een nieuwe klant of medewerker. 

Automatiseren met weinig code

Hogere efficiency

Innovatieve bedrijfsvoering

Bedrijfsprocessen versnellen

De set van tools geeft je mogelijkheden om grote, maar ook kleinere processen te optimaliseren en versnellen. In onze webinar geven we je graag een behapbaar, maar sprekend, voorbeeld om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. We nemen je mee aan de hand van een case over het onboarden van een nieuwe medewerker.

De werving- en inwerkfase van een nieuwe medewerker levert altijd een hoop werkprocessen op. Nadat de recruiter de juiste kandidaat heeft geselecteerd, zijn er doorgaans nog verschillende afdelingen druk om alles in staat te stellen om de nieuwe kandidaat te verwelkomen – om nog maar niet over de onboarding te spreken die daarna weer komt. Zou het niet fijn zijn als een deel van deze processen geautomatiseerd kon worden? 

Microsoft Power Platform biedt de tools om dit mogelijk te maken. Zo krijgt HR geautomatiseerd bericht zodra een nieuwe kandidaat is geselecteerd om bijvoorbeeld een personeelsnummer aan te maken, is IT vervolgens direct op de hoogte om een bedrijfsaccount op te zetten en kan op efficiënte wijze toegang worden geregeld voor de juiste interne services – en ga zo nog even door.  

We leggen het graag uit aan de hand van deze praktische case, maar uiteraard staan we vooral stil bij de mogelijkheden die Power Platform ons biedt in verschillende functies en bedrijfstakken. We laten het je graag zien! Ontdek het tijdens onze webinar op 2 december.

Webinar: Zo automatiseer je processen zonder code met Microsoft

Microsoft’s Power Platform geeft de mogelijkheid tot heel veel efficiency, met welk (groot of klein) doel dan ook; van het verbeteren van onderhoudsprocedures tot aan het vergemakkelijken van een onboarding van een nieuwe klant of medewerker. Aan de hand van een case over deze laatste optie laten we je zien wat Power Platform jou kan brengen.

Wanneer: 2 december 2021

Hoe laat: van 10:00 tot 10:45 uur

Online: ja, voor aanvang ontvang je een link om deel te nemen

Schrijf je nu in!

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Firma*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Seminar
PowerPlatform
2

Power Automate

Ontdek een betere manier om zaken voor elkaar te krijgen binnen je organisatie.

4

Power apps

Vergroot de flexibiliteit overal in je organisatie door apps met weinig code te bouwen waarmee je processen kunt moderniseren en lastige uitdagingen kunt oplossen.

1

Power BI

Ontwikkel een datagestuurde bedrijfscultuur met business intelligence voor iedereen.

3

Power Virtual Agents

Maak snel geavanceerd AI-chatbots die 24 uur per dag algemene problemen kunnen oplossen en vragen kunnen beantwoorden.

Meer informatie

Wil je alvast meer weten over Microsoft Power Platform? Bekijk de voordelen vast eens op onze pagina over Power Platform.

Microsoft Teams