Ontdek een management systeem in M365 waarmee je wél efficiënt en productief blijft werken

Productief werken: iets wat steeds meer mensen bezig houdt. En idealiter ondersteunt het systeem je om gestructureerd, competitief en efficiënt te werk te gaan. Met de juiste tools zorg je dat proces management en kwaliteit juist zorgen voor een effectievere werkwijze. Dankzij best practices en een systeem dat integreert met Microsoft 365, weet onze partner Omnia dit keer op keer te bereiken.

Een deel van de oplossing is het visualiseren van processen en instructies te geven in het document management systeem (DMS). Hierdoor is het voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren tijdens een project. Ons aankomende webinar neemt je op praktische wijze mee in deze visualisatie van processen. Maar er is meer: onder andere gecontroleerde documenten structureren, continue verbetering door feedback – intern maar ook extern.

Wij willen je graag inzicht en tips geven over hoe je je kwaliteit behoudt of zelf verbetert zonder productiviteit te verliezen. Ben jij geïnteresseerd in het verbeteren van jouw processen? Schrijf je dan snel in voor ons webinar!

Gecontroleerde documenten vs. processen

Zorg dat je gecontroleerde documenten slim zijn gekoppeld aan processen.

Duidelijkheid over processen

Visualiseer je processen op een manier die iedereen begrijpt. Zorg dat de gehele proceslijn voor iedereen duidelijk is.

Gebaseerd op Microsoft tooling

Betere kwaliteit met behoud van productiviteit – en dat met Microsoft 365: een platform dat je waarschijnlijk al gebruikt.

Webinar: Process Management in Microsoft

De kwaliteit verbeteren én de productiviteit verhogen? Dit klinkt als muziek in de oren. Het kan door het visualiseren van je processen en instructies te geven in het DMS. Op 21 april organiseren wij een webinar over de mogelijkheden en voordelen voor jouw organisatie. Zien we je daar? Schrijf je hiernaast in, dan sturen we je een mail met de link naar de webinar.

Wanneer: 21 april 2022

Hoe laat: vanaf 9 uur

Waar: online, ontvang deelnamelink na aanmelding hiernaast

Schrijf je nu in voor ons webinar op 21 april 2022!

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Firma*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Seminar
KMS

Meer informatie

Wil je alvast meer weten over Omnia KMS? Bekijk dan eens onze pagina of neem contact op met Eric. Hij helpt je graag verder!

Eric Bolten - ebolten@csolutions.nl

eric-csolutions