Ben jij geïnteresseerd in het moeiteloos stroomlijnen van projecten en processen?

Door het beschrijven van een proces en de visualisatie ervan zorg je voor duidelijkheid. Maar hoe zet je net dat stapje extra? Hoe zorg je ervoor dat procesbeschrijvingen vindbaar zijn op het moment dat ze nodig zijn? En wat zorgt ervoor dat iedereen weet in welke fase van een proces of project zij zich bevinden? Dat hoor je in deze online sessie.

Procesmanagement helpt je bij het inrichten, beheren en verbeten van processen binnen je organisatie. Het optimaliseren van de werkwijze hieromheen en het toegankelijk maken voor de mensen die ermee werken, kan echter best een uitdaging vormen. Of dat dan gaat om de stap-voor-stap uitwerking van deelprocessen of deeltaken in je project, of het volgen van de voortgang ervan: het visualiseren en interactief maken van het proces is een deel van het antwoord op je vraag.

Ben jij geïnteresseerd in het moeiteloos stroomlijnen van projecten en processen? Schrijf je dan in voor deze online sessie op 14 februari van 11:00 tot 11:30.

Gecontroleerde documenten vs. processen

Zorg dat je gecontroleerde documenten slim zijn gekoppeld aan processen of projectfasen.

Heldere processen

Visualiseer je processen op een manier die iedereen begrijpt. Zorg dat de gehele proceslijn voor elke gebruiker duidelijk is.

Gebaseerd op Microsoft tooling

Betere kwaliteit met behoud van productiviteit – en dat met Microsoft 365: een platform dat je waarschijnlijk al gebruikt.

Online sessie over project- en procesmanagement

Idealiter ondersteunt het systeem dat je gebruikt de processen binnen je organisatie. Op 14 februari laten we je in een half uur een oplossing zien die volledig is geïntegreerd in Microsoft 365. Omnia is specifiek ontworpen om processen en projecten te structureren en stroomlijnen. Het laat je moeiteloos navigeren en doorklikken door de fasen en details van werkprocessen in Microsoft 365. Visueel, klikbaar én toegankelijk voor de hele organisatie door het te integreren met hét interne communicatieplatform: het intranet.

Schrijf je hiernaast in voor onze online sessie.

Wanneer: 14 februari 2023

Hoe laat: 11.00 uur – 11.30 uur

Waar: online, ontvang deelnamelink na aanmelding

Voor wie: dit webinar is interessant voor kwaliteitsmanagers, informatieadviseurs, procesmanagers, ICT-managers, business analisten, marketeers en intranet managers.

Schrijf je nu in voor onze online sessie:

Voornaam*
Achternaam
Email*
Functie
Firma*
Telefoonnummer
Label
Nieuwsbrief
Seminar
KMS

Meer informatie

Wil je alvast meer weten over Omnia DMS? Bekijk dan eens onze pagina of neem contact op met Eric. Hij helpt je graag verder!

Eric Bolten - ebolten@csolutions.nl

eric-csolutions